Алесандра Амброзио предизвиква усилено сърцебиене у мъжете, когато излезе да дефилира със секси бельото на Victoria's Secret. Същото важи, когато погледнем и профила ѝ в Instagram. 

Емили Ратайковски, Кендал Дженър, Алесандра Амброзио и колко секси бяха на партито на Vanity Fair

Колко секси бяха Алесандра Амброзио, Емили Ратайковски и Кендал Дженър на партито на Vanity Fair

Убиваме човек, за да отидем на това парти

Точно там разбрахме, че сексапилната бразилка е пуснала собствена линия бански костюми - GAL Floripa. За да създаде секси моделите обаче тя е получила помощ от сестра си Алайн Амброзио и приятелката си Жизел Кориа. 

Пред People Алесандра Амброзио споделя, че това е сбъдната тяхна мечта, защото са израснали на плаща и плуването е било редовно занимание, а банските са били като втора кожа за тях. 

Името на банските пък изобщо не е случайно. GAL идва от първите букви на имената им (Gisele+ALessandra+ALine), а пък Floripa е от любимия им плаж. 

Алесандра Амброзио има опит в създаването на бански костюми, защото преди няколко години пусна Ale by Alessandra. Но новият проект е по-ценен за нея, защото в него е замесена и сестра ѝ, както и една от най-добрите ѝ приятелки. 

Целта пред GAL Floripa е да накарат всички жени по света да се почувстват комфортно, носейки бански. Цените пък варират между 88 и 220 долара. 

Емили Ратайковски, Inamorata и нови секси модели баснки

Нови секси бански от Емили Ратайковски

От Емили винаги очакваме секси неща