"Мисията невъзможна" е един от най-популярните екшън франчайзи, но също като "Бързи и яростни" отива към своя край.

Разочарова ли "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" в бокс офиса

Провал ли е "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа"

Ще се справи ли Том Круз с изпитанието

Това лято видяхме седмия филм от поредицата за агент Итън Хънт (Том Круз), а осмият трябва да се окаже и последен. Той ще продължи историята от седмия, но и очакваме да разберем какъв край ще бъде сложен.

Според последните информации трябваше да видим осмата част в края на месец юни 2024 г., но това няма да се случи, защото премиерата бе отложена за пореден път. Заради пандемията снимките и самото пускане по кината претърпяха доста удари, а сега пречка се оказва стачката на актьорите в Холивуд, която продължава вече над 100 дни.

Снимка 625821

Източник: Форум Филм България

Това прави работата и довършването на филма в поставените срокове невъзможно. Ето защо "Мисията невъзможна 8" е преместен с цяла една година и така очакваме филма по кината на 23 май 2025 г. 

Отлагане се налага и за продължението на "Нито звук" - A Quiet Place: Day One, но не с цяла година, а само с няколко месеца. Така вместо на 8 март 2024 г. A Quiet Place: Day One ще бъде по кината от 28 юни. 

"Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" с Том Круз и Хейли Атуел – какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа"

Итън Хънт се впуска в последната си и най-опасна мисия

В разрез с отлаганията пък идва новината, че режисираният от Джон Кразински филм IF с участието на Райън Рейнолдс ще бъде преместен с няколко дни напред. И така премиерата трябва да бъде не на 24 май, а на 17 май 2024 г., пише Variety.