Изминаха около два месеца откакто гневът на хората се стовари върху Тото от СкандаУ. В този период той пусна два клипа в канала си, като вторият бе изтрит само няколко часа по-късно заради съмнения в плагиатство.

Тото и Тити Папазов - изневяра, възпитателно подстригване и гневът на всички

Защо Тото и Тити Папазов станаха трън в очите на българите

Една история за насилие, разказана преди няколко месеца

През всички тези седмици Тото не бе публикувал нищо в социалните мрежи, но пък прави впечатление, че е върнал част от видеата от подкаста си в YouTube. Йонислав Йотов, както е истинското му име, публикува два поста в профила си в Instagram, които имат за цел да информират последователите му, че СкандаУ подготвят концерт.

Той ще се състои в края на годината в София и билетите вече са в продажба. "Този концерт е за всички, които са до нас - винаги! Той е нашият израз на благодарност за търпението", написа още рапърът.

В коментарите се вижда, че част от последователите му се вълнуват за предстоящия концерт, но все още има такива, които го осъждат за случилото се в епизода с Тити Папазов.

Тото опита отново, но хората отново намериха за какво да го обвиняват

Хората (очевидно) не искат Тото

Новото видео на рапъра и какви полемики предизвика то

Междувременно СкандаУ използваха възможността да прекъснат паузата от почти една година без песен и пуснаха нова - "Пустиня". Текстът е дело на Тото и Лъчо, като за музиката им помогнал CHEKETZ. За видеото пък е отговорен BASHMOTION.