"Бързи и яростни 10" е по кината от две седмици и голямата тайна вече не е никаква тайна. А именно, че Дуейн Джонсън направи голямото си завръщане във франчайза.

"Бързи и яростни 10" - ще видим ли Дуейн Джонсън във филма и какво може да означава това

Голямата изненада, която "Бързи и яростни 10" може да ни готви

Ето какво знаем

Е, това е малко силно казано, защото не го видяхме в действие, а само за няколко секунди в сцена след края на надписите. Но пък така въодушеви феновете, че ще бъде част от продължението, което се готви.

И това наистина ще е така. В профила си в Instagram Дуейн Джонсън потвърждава, че ще се завърне във франчайза като Люк Хобс. Скалата казва, че миналото лято с Вин Дизел са заровили томахавката и оставили миналото зад гърба си.

Актьорът също така дава насока и за бъдещето и какво да очакваме. Следващият филм, който ще видим, ще бъде центриран около Хобс и той ще има за цел да ни подготви за втората част от десетия филм.

И сега думите на Вин Дизел преди премиерата, че всичко може да завърши не с два, а с три филма, придобиват доста по-голям смисъл. Джонсън загатна също, че в следващия филм героят му ще се изправи именно срещу този на Джейсън Момоа - Данте.

Какво да очакваме от "Бързи и яростни 10" с Вин Дизел и Джейсън Момоа

Какво да очакваме от "Бързи и яростни 10"

Семейството ще бъде заплашено от може би най-запомнящия се злодей до момента

И обещава, че ще бъде епично. Момоа също е доста развълнуван, защото в коментарите под поста на Скалата написа следното: "Здравей, татенце. Аз готов... и те очаквам - Данте."