След само няколко дни по кината ще се завърти "Бързи и яростни 10", като се очакваше това да бъде предпоследният филм от франчайза.

Вин Дизел, Дуейн Джонсън, "Бързи и яростни 10" и опитът на актьора да зарови томахавката

Вин Дизел най-сетне подаде ръка на Дуейн Джонсън

Какво пише актьорът в пост в Instagram

Е, това може и да не се окаже точно така, защото се появиха информации, че краят може да бъде даден не с два филма, а три. Не съвсем вярно може да се окаже и твърдението, че Дуейн Джонсън няма да участва във филма.

Добре знаем, че през последните няколко години между Джонсън и Вин Дизел, който е основната движеща сила зад филмите, отношенията са обтегнати. В края на 2021 г. Дизел се опита да зарови томахавката чрез пост в Instagram, но Джонсън даде ясно да се разбере, че няма да участва в десетия филм.

Според TheWrap, обаче Скалата все пак ще се появи в "Бързи и яростни 10". Той обаче няма да е част от основните герои, които ще се борят със злодея във филма, а ще се появи в някоя от сцените след надписите.

Тази информация, разбира се, не е потвърдена нито от студиото, нито от самия Джонсън, но би било интересно да видим какво са замислили с този ход. Ако Скалата държи на думата си и не е размислил, означава, че появява му няма да е свързана бъдещето му участие в следващия филм. По-скоро си мислим, че ще загатне, че предстои нов самостоятелен филм за героя му - Хобс.

Дуейн Джонсън, Вин Дизел и какво отговори Скалата на колегата си за "Бързи и яростни"

Дуейн Джонсън отговори на Вин Дизел

Нищо не е такова, каквото изглежда

През 2019 г. видяхме "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", който не се представи никак зле в бокс офиса, така че е напълно логично да се работи и върху втори филм.