Във все по-застудяващото време е съвсем естествено да ни се иска повече да си стоим сгушени на топло под завивките. И още по-добре, ако си имаме и компания. Така, докато се излежаваме, можем да се загреем дори и още по-добре. Даваме една идея за загрявка - секси филмите.

Enola Holmes 2, "Манифест", Killer Sally и новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Палавата сестра на Шерлок Холмс ще се завърне

В тях сцените са горещи, романтични, еротични, емоционални и предизвикателни. Glamour са направили списък с цели 27 секси филма, от които любимите ни 13 сред тях споделяме тук.

"Жени на ръба на нервна криза" (1988)

Тази романтична комедия е на испанския режисьор Педро Алмодовар и в нея участва Антонио Бандерас. Само със споменаването на името на актьора можем да предположим, че филмът е горещ, макар и заглавието му да ни кара да си мислим друго. В "Жени на ръба на нервна криза" обаче Бандерас е млад и секси и това ни е напълно достатъчно, за да го изгледаме или пък да си го припомним, ако вече сме го гледали.

"Мръсни танци" (1987)

Тук пък женското внимание привлича Патрик Суейзи, който заедно с актрисата Дженифър Грей разказва една романтична история за порастването, любовта и... танците, разбира се.

"Флашданс" (1983)

С този филм вече се преминава към софт порно жанра. Това означава, че ако решим да изгледаме "Флашданс", ще видим много нежни докосвания, женска гръд и плът изобщо.

"Мостовете на Медисън" (1995)

Филмът с участието на Мерил Стрийп и Клинт Истууд е определян като порно за майки. Това обаче далеч не означава, че е за подценяване. За ролята си Мерил Стрийп всъщност дори получава номинация за Оскар. Друго интересно за "Мостовете на Медисън" е, че е базиран на едноименния роман, който е бил толкова популярен, че дори е вдъхновил и бродуейски мюзикъл.

"Титаник" (1997)

"Нарисувай ме като едно от твоите френски момичета", е вероятно най-секси репликата в целия филм. Просто няма как "Титаник" с участието на Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет да не е част точно от този списък.

"Мълхоланд Драйв" (2001)

Филмът на Дейвид Линч всъщност е трилър, на който обаче горещи сцени не му липсват. Една от тях дори е възпята в песента "Naked in Manhattan" на Чапъл Роан.

"Мулен Руж" (2001)

Този филм също не е за пропускане щом стане дума за списък с най-секси филми. Достатъчно е само да се сетим как младият и секси Юън Макгрегър пее любовната си песен на красивата и лъчезарна Никол Кидман.

"Отблизо" (2004)

Филмът с участието на Джулия Робъртс е създаден по награждавана пиеса и е също толкова горещ и на екран. В драмата е оплетен любовен триъгълник, който дори може би става четириъгълник и проследява историята на едни истински порочни хора.

"Мистър и Мисис Смит" (2005)

Двамата шпиони в историята, изиграни от Анджелина Джоли и Брад Пит, имат толкова силно изразена химия помежду си, че няма как да не отредят място на филма в този списък. За романса на актьорите се знаеше дори преди самите те да потвърдят, че са заедно.

"Ти водиш" (2006)

Не е случайно, че в списъка влиза още един филм с участието на Антонио Бандерас. Актьорът явно просто ги владее тези горещи роли. В "Ти водиш" той изиграва инструктор по танци, който се влюбва в героинята на Джена Дюан.

"Изкупление" (2007)

В този филм драмата е това, което приковава вниманието ни докрай, а сцените с горещите моменти на Кийра Найтли и Джеймс Макавой в библиотеката и фонтана ни карат да затаим дъх.

"Черен лебед" (2010)

Филмът може и да е един мрачен и заплетен трилър, но героините на Натали Портман и Мила Кунис, обладани колкото от лудост, толкова и от самовлюбеност, подхранват сексуалното напрежение в него.

"50 нюанса сиво" (2015)

Филмите на ужасите, психичното здраве, тревожността и как й влияят те

Филмите на ужасите - лек за тревожността

Има си логично обяснение

Едва ли има как да не сме очаквали, че "50 нюанса сиво" ще е част от списъка с най-секси филми. Каквото и да е мнението ни за актьорския талант на Джейми Дорнан и Дакота Джонсън, можем поне да оценим, че за горещите моменти помежду си сякаш доста са се постарали.