Имаме много причини да очакваме The Good Nurse с нетърпение. Първата безспорно са двамата актьори в главните роли - Джесика Частейн и Еди Редмайн, от които не очакваме посредствени изпълнение. Втората е режисьорът - Тобиас Линдхолм, който беше отговорен за сценария на "Още по едно" с Мадс Микелсен.

"Още по едно", Another Round, Леонардо ди Каприо, Томас Винтерберг и какво да очакваме от холивудската версия на филма

"Още по едно" се пренася в Холивуд

Какво знаем за новата версия на филма

И най-вече The Good Nurse е базиран на истинската история на един необичаен сериен убиец.

Чарлз Кълън (Редмайн) е сестра в болницата, където започва работа и Ейми Лугрен (Частейн). Двамата се сближават, защото са еднакво скромни, ненатрапчиви и професионалисти в работата си.

Когато обаче в болницата пристига полиция, за да разпита персонала във връзка с подозрителната смърт на пациент, Ейми започва да подозира колегата си. В действителност, след като е арестуван, Кълън признава, че е убил 40 свои пациенти със смъртоносни дози различни лекарства. Полицията подозира, че бройката на жертвите му е много по-голяма - около 400.

От Vanity Fair, които разполагат с ексклузивни кадри от филма, съобщават, че Джесика Частейн и Еди Редмайн са се срещнали и разговаряли с истинската Ейми. Редмайн обаче е избрал да не контактува с Кълън, който излежава 17 доживотни присъди в затвора на Ню Джърси.

Премиерата на The Good Nurse се очаква тази есен по Netflix.