The Crown се доказва като една от най-успешните продукции на Netflix и ние, също както и другите ѝ фенове, продължаваме да следим с интерес новините около нея.

Принц Уилям, The Crown и търсенето на актьор, който да изиграе сина на принц Чарлз и Даяна

Кой ще изиграе принц Уилям

Работата по шести сезон на The Crown започва скоро

А последно научаваме една особено вълнуваща новина, за която трябваше да си почакаме известно време. Но ето, че вече няма скрито-покрито и знаем кои са актьорите, които ще влязат в образите на принц Уилям и съпругата му, херцогиня Кейт Мидълтън.

В шести сезон на сериала The Crown, който проследява историята на английското кралско семейство, за първи път ще се появят образите на Кейт и Уилям. В ролята на 15-годишния принц ще влезе Руфъс Кампа. На друг актьор пък ще е посветена задачата да влезе в образа на Уилям в двайсетте му години. Това е Ед Маквей. А актрисата Мег Белами ще изиграе младата Кейт Мидълтън.

И за трите нови попълнения в състава на The Crown ролите им в сериала ще бъдат дебют. Досега те са участвали в представления, но не и в продукции за екран. И то какъв дебют ще бъде за тях само! Предполагаме, че доста са впечатлили екипа на сериала, за да бъдат избрани да се превъплътят в образите точно на Уилям и Кейт.

Засега знаем, че в шестия сезон на The Crown ще гледаме Руфъс Кампа като Уилям в периода, когато семейството преживява трагичната смърт на принцеса Даяна. Ед Маквей пък ще го замести в ролята на принца за периода, когато той се запознава с бъдещата си тогава съпруга, Кейт.

Британи Диксън, Кейт Мидълтън и ще участва ли двойничката й в The Crown

Какво иска двойничката на Кейт Мидълтън

Една австралийка със сериозни амбиции

И още нещо любопитно покрай подготовката на новия сезон. Докато през ноември ще може вече да гледаме петия сезон на The Crown в Netflix, снимките за шестия вече ще са започнали. Всъщност пети сезон трябваше да бъде последен за продукцията, но създателите ѝ промениха решението си и планираха още един сезон, за да се "отдаде дължимото на богатството и сложността на историята".