Милиони жени по света искат да приличат на Кейт Мидълтън. Дори и Ким Кардашиян е признавала, че се вдъхновява от стила и осанката на херцогинята. Малцина обаче могат да се похвалят с невероятната визуална прилика, която има Британи Диксън.

@brittanydixonart Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS#katemiddleton #netflix #thecrown #youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp Thousand Miles - The Kid LAROI

Австралийката стана хит в TikTok, след като последователите си забеляха колко прилича на Кейт Мидълтън.

Много от тях дори я поощриха да се включи в кастинга на Netflix, който в момента тече. Той е за ролята на младата Кейт в шести сезон на сериала The Crown, който разказва историята на английското кралско семейство от времето на младата кралица Елизабет II до наши дни.

"В крайна сметка наистина кандидатствах", разказва Британи Диксън. Австралийката, която е художничка и споделя основно изкуството си в социалните медии, допълва, че от Netflix са й поискали селфи, както и кратко видео, в което говори за нещо любимо. "Разбира се, аз говорих за рисуването."

@brittanydixonart Reply to @normanfrock tehe yolo! Just wanted to thank you guys for being so kind! #katemiddleton #thecrown #thecrownnetflix #fyp #artist original sound - Brittany Dixon

Именно изкуството е другата голяма допирна точка между Диксън и херцогинята. В колежа "Сейнт Андрюс", където се запознава с принц Уилям, Мидълтън учи история на изкуството и дори споделя някои свои рисунки с последователите си в Instagram.

The Crown, Кейт Мидълтън и как Netflix търсят актриса за ролята на младата херцогиня

Търси се младата Кейт Мидълтън

Коя ще е актрисата, която ще изиграе херцогинята

Според нас ролята на симпатичната австралийка й е в кърпа вързана. Надяваме се и Netflix да са на същото мнение.