Още като малка Саманта Рамсдел от Кънектикът забелязва, че има нещо, което я отличава от връстниците ѝ и това е по-голямата ѝ уста. И детските ѝ снимки го доказват - усмивката ѝ несъмнено е най-широката, дори в сравнение с тази на възрастните.

София Тепла - момичето от Украйна, което поставя рекорди, въпреки продължаващата война

Момичето от Украйна, което поставя рекорди, въпреки продължаващата война

София Тепла вече има два рекорда в Книгата на Гинес

Това се превръща в уникално за момичето качество, тъй като родителите ѝ имат усти със съвсем стандартни размери. Но докато расте, Саманта си отнася доста подигравки. С времето обаче се научава да се приема и харесва такава, каквато е, и сега се надява, че може да вдъхнови и други хора да заобичат онези части от себе си, които ги отличават.

31-годишната Саманта Рамсдел всъщност е доста популярна в TikTok, където нагледно показва колко много храна може да натъпче в устата си. Тя започва да качва видеата си по време на пандемията, за да запълва времето си и да създава нещо креативно. В клиповете си тя също така пее, разиграва комедийни скечове и прави щури физиономии. Съдържанието ѝ очевидно се харесва, съдейки по внушителните 1.7 милиона последователи, които е събрала в TikTok.

Заради голямата уста на Саманта, която няма как да не направи впечатление, обаче потребители започват да я насърчават да кандидатства за Световен рекорд на Гинес.

И го прави. Но за да бъде потвърден рекордът, Саманта и съдия Спенсър Камарано посещават зъболекарски кабинет. Там е измерена точната ширина на устата ѝ, а тя е забележителните 6.52 см. И така, Рекордът на Гинес за жената с най-голяма уста, е официално присъден на Саманта Рамсдел.

"Да бъда на 31 и да мога да получа рекорд за нещо, за което наистина бях толкова несигурна, е страхотно", споделя тя. И предвид личния си опит, би посъветвала всеки с нестандартно голяма част от тялото си, който иска да бъде рекордьор, да се бори за титлата. "Това е твоята суперсила, това е нещото, което те прави специален и различен от всички останали, които се разхождат наоколо", допълва още Саманта.

От сайта на Световните рекорди на Гинес разбираме, че американката има невероятната способност да побере в устата си цяла ябълка, да отхапе четири подредени един върху друг чийзбургера и да натъпче порция големи пържени картофки.

Колкото и несериозно обаче да звучи всичко това, Саманта има по-амбициозни планове за бъдещето си. Сега мечтае за кариера като комик и изпълнител и се надява един ден да има собствено шоу и да използва хумора, остроумието и музикалния си талант в работата си.

Джим Арингтън - най-възрастният културист на планетата, определен от Рекордите на Гинес

90-годишният културист, който почти десетилетие държи Рекорд на Гинес

Как Джим Арингтън поддържа здрав дух и здраво тяло

"Устата ми ме отличава от другите милиони комедианти, певци и всички тези творци. Никога не съм мислила, че е възможно да бъда толкова известна, но е невероятно. Наистина е страхотно", споделя още Саманта Рамсдел.