Кейти Енрайт от малка изпитва дълбока нужда да разбере света и силен стремеж да помага на хората. Тя израства в много религиозно семейство в западните предградия на Чикаго и затова някак естествено ѝ се струва да изпълни мисията в живота си да помага, като стане монахиня.

Кристина Скуча - монахинята, която спечели „Гласът на Италия“, но стана сервитьорка в Испания

Италианската монахиня бунтарка, за която всички говорят

Какво се случва с Кристина Скуча

Първите ѝ спомени, свързани с църквата, са още откакто е дете и споделя, че до ден днешен ги цени. Тийнейджърството на Кейти също е белязано от влиянието на религията - тя не посяга към наркотици, нито пък е изкушена да прави секс.

Когато предприема пътуване до Ирландия, обаче, американката започва да се разколеба дали наистина иска да е монахиня. Тогава е вече на 20 години и заминава, за да учи. Свободното си време продължава да отдава на молитви и религиозни дела. В същото време започва да си представя какъв би бил животът ѝ като монахиня.

Междувременно съдбата я среща с мъж, когато за разказа си условно нарича Франсоа. На случаен принцип двамата са разпределени да живеят заедно докато учат и въпреки че са доста различни, успяват да се сприятелят, а в последствие и се влюбват един в друг.

Това запознанство, уж станало съвсем случайно, обаче преобръща нещо в Кейти и тя става все по-неуверена, че иска да отдаде целия си живот на Бог. Тогава предприема ново пътуване, този път до Рим, където посещава Сикстинската капела, където моли Бог да ѝ даде знак по кой път да поеме.

"Спомням си чувството, че Бог ме попита: "Кой път искаш?" А реалността беше, че исках да бъда съпруга и майка, но чувствах, че трябва да бъда монахиня", разказва Кейти Енрайт пред Insider. Следват години на медитация и молитви, които в крайна сметка ѝ помагат да вземе решението да не следва църквата.

Въпреки че връзката на Кейти и Франсоа в един момент приключва, тя я определя като една от най-важните в живота си. А след като Кейти се връща в САЩ, започва да изследва своята сексуалност.

"Станах обсебена от идеята да разбера нещо, което беше забулено в тайна за мен толкова дълго време. Исках да разбера всичко за удоволствието и особено защо то е толкова сложен въпрос за толкова много от нас", разкрива американката.

Друго нещо, което предизвиква любопитството ѝ, е канабисът. "За първи път опитах канабис, когато се нараних след маратон. Това разби негативната ми представа за него от детството, когато ми го представяха като зъл наркотик."

В един момент Кейти се натъква и на това, че между сексът и канабисът съществува връзка. И по-точно, че тетрахидроканабинолът може да повлияе положително върху оргазмите.

"Сега помагам на хората да постигнат най-добрите оргазми в живота си", разказва Кейти. Тя споделя, че се е опитала да намери лубрикант с тетрахидроканабинол, който да е съвместим с презервативи, но не успява. Затова решава да го създаде сама.

Прави го и го превръща в бизнес. Първият продукт на компанията ѝ Lavinia е именно лубрикант на основата на силикон, съвместим с презервативи и напоен с тетрахидроканабинол (THC).

Тайната на страхотния секс - оргазмите или емоциите са ключови

Тайната на страхотния секс

Колко му трябва на човек

"Моята цел с бизнеса ми е да помогна на всеки да постигне най-доброто сексуално изживяване в живота си", споделя Кейти. И въпреки, че сега е далеч от детската си мечта да стане монахиня, желанието ѝ да помага на хората винаги е било с нея. И сега може и да е далеч от манастира, но вярва, че все още изпълнява целта си да помага.