Новият сезон в NBA вече започна, с което се разсеяха всички съмнения и опасения, че можем да останем без баскетбол от най-високо равнище още няколко месеца.

Стеф Къри, Under Armour и ще получи ли баскетболистът свои собствен бранд

Ще стане ли Стеф Къри като Майкъл Джордан

Голяма крачка за Стеф

Началото обаче не беше никак добро за Голдън Стейт Уориърс, които през последните няколко години винаги стартират като претенденти за титлата. Явно контузиите и липсата на нови големи попълнения си казват думата.

В момента всички фенове на Уориърс се надяват, че Стеф Къри ще съумее да носи целия отбор на гърба си. Не е невъзможно, но на практика е нещо много трудно за постигане.

Къри обаче изглежда по-готов от всякога. В официалните профили на баскетболния отбор в социалните мрежи беше разпространено видео от тренировка, на което се вижда как Къри упражнява най-силното си оръжие - стрелбата за три точки.

Роджър Федерер, Кристиано Роналдо и най-високоплатените спортисти за 2020 г. според Forbes

Ето кои са най-високоплатените спортисти за 2020 г.

За първи път тенисист оглавява класацията на списание Forbes

И то почти от нулев ъгъл! Но явно за Стеф няма никакъв проблем, защото виждаме как в продължението на малко повече от пет минути не прави пропуск.

Аиша Къри, тренировките на съпругата на Стеф Къри и как е влязла във форма

Как Аиша Къри стана толкова секси

Трансформацията на съпругата на Стеф Къри

Според NBC Sports, за това време баскетболистът е успял да вкара 105 тройки, което определено е впечатляващо. Всъщност, на записа се виждат 102 тройки, но това е така, защото Стеф Къри е вкарал една преди камерата да бъде включена.