За поредна година ни е трудно да приемем, че остават само още някакви си седмици до приключването на годината. Не за друго, а просто отново сякаш се изтърколи неусетно.

Enola Holmes 2, "Манифест", Killer Sally и новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Палавата сестра на Шерлок Холмс ще се завърне

Но пък в това има и нещо доста хубаво, а именно, че наближават любимите ни празници. Нещо, което е повод да се съберем с близките си и да направим същински маратон от гледане на филми и сериали, разбира се. Ето и кои нови заглавия на Netflix привлякоха вниманието ни през декември:

Sr.

Започваме месеца с документален филм, който е посветен на Робърт Дауни Старши, който почина през лятото на миналата година. 

Филмът ще ни покаже щрихи от филмовата кариера на Дауни и неговият принос за киното през всички тези години. Ще бъде обърнато внимание и на личния му живот, разбира се, както и на връзката със сина му Робърт Дауни Джуниър.

Друго любопитно за Sr., което трябва да вземем под внимание, е, че документалният филм е сниман в продължението на три години. 

Sr. е в Netflix от 2 декември

Lady Chatterley's Lover

Продължаваме с филм, но този път не документален, а базиран на роман. В него ще видим за пореден път как привидно перфектният живот е просто заблуда, когато сърцето иска своето.

Животът на Кони (Ема Корин) е уж безпроблемен, защото идва от заможно семейство. Но всъщност не е, защото трябва да се ожени за Клифърд Чатарли, когото не обича. Става "още по-интересно", когато той се връща от Първата световна война с тежки травми, заради които вече не може да ходи. Истинско предизвикателство, което бива утежнено от една нова любов.

Кони се влюбва в Оливър, който работи за семейство Чатърли и отново започва да се чувства щастлива. Но въпросът е какъв ще бъде изходът от тази забранена любов.

Lady Chatterley's Lover е в Netflix от 2 декември

The Marriage App

Бракът понякога може да е нещо много сложно за менажиране. И има моменти, в които човек трябва да потърси някакъв алтернативен начин, за да възкреси отношенията с човека, когото обича.

Млада двойка с две деца решава да запали отново искрата на отношенията си с иновативно приложение, което ги кара да правят неща, които иначе са неглижирали. И всичко това се отразява страхотно на връзката и сексуалния им живот.

Но в даден момент всичко това се превръща в луда надпревара за печелене на точки в приложението и играта загрубява доста.

The Marriage App е в Netflix от 7 декември

Last Chance U: Basketball (2 декември), Guillermo del Toro's Pinocchio (9 декември), Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery (15 декември), The Recruit (16 декември) и The Witcher: Blood Origin (25 декември).