Нова година, ново начало - пореден нов списък с цели и желания, които искаме да осъществим. Често обаче, фокусирайки се върху бъдещето, сякаш не живеем достатъчно пълноценно в настоящето и забравяме да оценим всичко ценно и прекрасно, което ни заобикаля. Затова добре, че го има изкуството, за да ни "приземи" и напомни за всички страхотни неща.

“От какво се страхува Вирджиния Улф” на Тея Сугарева с Александра Димитрова с премиера в I AM Studio

Другото лице на Вирджиния Улф

“От какво се страхува Вирджиния Улф” на сцената на I AM Studio

Новото премиерно представление на Театър 199 "Валентин Стойчев" излиза тъкмо навреме - в началото на новата година, когато всеки има нужда от доза оптимизъм, вълнение и забавление. И именно всичко това е заложено в постановката "Списък на всички страхотни неща".

Нейни автори са Дънкан Макмилан и Джони Донахю, а текстът им оживява на сцената на Театър 199 благодарение на режисьора Боряна Йовчева и актьора Милко Йовчев. По своеобразен начин той ще преведе зрителите през вълнуващото приключение, наречено живот.

Снимка 648954

Източник: Театър 199 "Валентин Стойчев" / фотография Симон Варсано

Спектакълът е наситен с емоции, познати на всички ни, но представени по лек и забавен начин. Освен че гарантира много смях и никаква скука, много деликатно той ще ни напомни и защо си струва да бъдем тук и ще ни накара да се замислим кои са нещата, заради които си струва да се живее. А кой знае, вероятно дори ще вдъхнови и нас да си направим списък с всички страхотни неща...

„Оскар и розовата дама” с Радина Боршош и Мария Стефанова е новата премиера на Театър 199 “Валентин Стойчев”

Радина Боршош в ролята на момче, болно от рак

Какво имат да ни кажат „Оскар и розовата дама"

Премиерата на "Списък на всички страхотни неща" е на 12 януари от 19:30 ч. в Театър 199 "Валентин Стойчев". Следващите дати са 25 януари, 6 и 21 февруари, а цялата информация за представлението е тук.