Любовният живот на рапъра Дрейк никак не е скучен. Както добре ни известно, изпълнителят е имал много връзки - с известни и не чак толкова известни жени.

Струва си да обърнем внимание на една от бившите му обаче, най-вече защото тя е майка на единствения син  на Дрейк - Адонис. Наскоро Дрейк публикува с него снимки в Instagram, с което официално го представи пред света.

Интересно да се отбележи несъмнено е, че малкият Адонис няма никаква прилика с баща си - момчето е бяло като сняг, с руси къдрави коси, за разлика от Дрейк, което предизвика и някои злобни коментари и подмятания от страна на различни хора. Няма съмнение обаче, че именно Дрейк е бащата, защото рапърът си направи тест за бащинство, който го доказа. А що се отнася до външния вид на малкия, оказва се обаче, че Адонис прилича страшно много на баба си - майката на Дрейк.

Въпреки че момченцето се ражда през 2017 г., рапърът го признава много по-късно. Причината е, че той самият не вярва, че детето наистина е негово, а това е така отчасти и заради професията на майката Софи Брусо, която си изкарва парите, като снима филми за възрастни.

Кайли Дженър, Дрейк и излизат ли двамата

Намери ли Кайли Дженър новата си любов

Дрейк се намесва в картинката

Смята се, че Дрейк и Софи се срещат от януари 2017 г. и тя забременява почти веднага. Двамата обаче се разделят малко по-късно. През май 2017 г. Софи Брусо споделя пред TMZ, че е получавала съобщения Дрейк, в които той я кара да направи аборт, след като тя му споделя, че е бременна. Официален представител на Дрейк тогава заявява, че "Ако това е неговото дете, в което той се съмнява, то той ще се погрижи за детето, както е редно."

Едва през 2019 г. обаче Дрейк споменава за сина си Адонис в няколко песни в албума си Scorpion, а в интервю за People съобщава, че е отпразнувал подобаващо в Маями, когато ДНК тестът е потвърдил, че той е бащата.

Що се отнася до майката Софи Брусо, тя е родена и израснала във Франция. След като прекратява кариерата си на порно актриса, където използва сценичното име Роузи Дивайн, Софи се посвещава на изкуството и в частност - рисуването. Вероятно една от причините да смени професията си е именно раждането на сина ѝ. 

Артистичното ѝ име в новото поприще е Софи Б, като до момента тя представя няколко изложби, включително в градове като Ню Йорк, Милано и Лондон. Въпреки бурната им любовна авантюра, очевидно Софи и Дрейк са успели да заровят томахавката. В момента поддържат добри отношения и често са заедно, като онова, което ги свързва най-силно разбира се, е двугодишният им син Адонис.

Дрейк, Architectural Digest и поглед отвътре в дома на рапъра в Торонто

На гости в дома на Дрейк, където живее луксът

Направо останахме без думи