Документалните филми определено са слабост на Netflix - всеки месец стрийминг платформата се старае да радва феновете на този жанр с нова продукция.

Силвестър Сталоун като Роки - какви лишения и проблеми е преживявал заради ролята

Физическите трудности, през които е преминал Силвестър Сталоун за ролята си на Роки

Актьорът има цели и ги преследва

А когато успеят, ни показват и най-важното от живота на някоя известна личност. През миналия месец например бе пусната документалната поредица Arnold, която разказва не само за успехите, но и за провалите в живота на Арнолд Шварценегер.

Netflix обаче готвят документален филм и за Силвестър Сталоун. Sly е режисиран от Том Зими и ще ни върне в самото начало на кариерата на Сталоун, когато е бил подценяван и никой не е очаквал от него да постигне подобни успехи.

Снимка 618438

Източник: GettyImages

Ще видим не просто как актьорът е изградил образите на Роки Балбоа и Джон Рамбо, а и ги е направил толкова успешни и емблематични. Повече от интересно ни е дали Sly ще отвори темата за Роки и отношенията на Силвестър Сталоун с продуцентите, които държат правата върху героя и франчайза.

Условието, което Адел е поставила на Силвестър Сталоун, за да купи къщата му в Лос Анджелис

Ултиматумът, който Адел е поставила на Силвестър Сталоун

Май някой е фен на Роки

Разпространеният кратък тийзър подсказва, че ще научим и кои са някои от нещата, за които актьорът съжалява през дългата си кариера. Sly ще бъде в Netflix през ноември.