Историята за живота и успеха на Арнолд Шварценегер в общи линии е известна на почти всички. Просто защото актьорът и легенда в бодибилдинга обича да говори за пътя, който е извървял.

Трейлър на Fubar с Арнолд Шварценегер - първият сериал, в който е в главна роля

Арнолд Шварценегер ще срита лошите и ще ни разсмее

Fubar е все по-близо

По този начин той цели да мотивира всички млади хора, които го слушат и следват в социалните мрежи. Е, поводи за мотивация няма да липсват, защото съвсем скоро Netflix ще пусне документален филм за Шварценегер.

Заявката е, че Arnold ще ни покаже как един човек може да е изживял три различни живота. Документалната поредица от три части ще проследи всеки един важен аспект от живота на Арнолд Шварценегер.

От бедното селско момче в Австрия до преместването в Америка и сбъдването на мечтите. И по-точно как от легенда в бодибилдинга успява да се превърне в една от най-големите и търсени екшън звезди. След това как решава от Холивуд да се прехвърли към политиката, търсейки ново предизвикателство.

Мария Шрайвър, Арнолд Шварценегер и какво сподели бившата на актьора за раздялата им

Бившата съпруга на Арнолд Шварценегер за раздялата им

Как се е чувствала Мария Шрайвър

Arnold обаче далеч няма да покаже само върховите моменти на Шварценегер, защото трейлърът загатва, че внимание ще бъде обърнато и на провалите му в личен план. А именно разводът му с Мария Шрайвър заради изневярата, довела до раждането на извънбрачния му син Джоузеф Баена.