Последната тандемна игра в романтичното риалити "Един за друг" беше предизвикателство за издръжливост, което провери доколко е добра комуникацията между партньорите и готови ли са да се подкрепят в трудни моменти.

Космическо нашествие ще е изпитанието за мъжете в новия епизод на романтичното риалити “Един за друг”

Космическо нашествие в новия епизод на “Един за друг”

Предизвикателството ще е за мъжете

Победители в изпитанието станаха Радина и Петър, с което не само автоматично се спасиха от номинации, но и спечелиха паричния бонус от 2500 лв. Това, което не успяха да направят обаче, бе да спечелят титлата "Супердвойка на седмицата". Тя отиде при Кристина и Артьом, които получиха и ключова привилегия - да изберат още две двойки, които да се включат в битката за спасение. По този начин единствените без номинация тази седмица бяха Криси и Арти и Виктория и Явор.

В битката за спасение, която включваше високи скорости и много адреналин, се включиха цели шест двойки. Участниците трябваше да минат през трасе с препятствия за максимално кратко време, докато един от партньорите е със завързани очи. Добрата комуникация в играта гарантираше отлични резултати, но не всички успяха да разпределят правилно задачите си. Най-бавно с предизвикателството се справиха Виктория и Георги, следвани от Поля и Здравко.

Виктория и Георги имаха подкрепата на пет двойки и така продължиха в предаването. Поля и Здравко пък получиха само една прегръдка, която далеч не им беше достатъчна, за да се спасят при елиминациите. Разведената двойка от Варна, която даде втори шанс на връзката си, е поредната напуснала вилата на любовта.

Междувременно борбата за финал продължава за останалите двойки, които тази седмица ще попаднат в банята на любовта. В предизвикателството комуникацията ще бъде от решаващо значение, а кой ще се справи най-добре, ще разберем в предстоящия епизод.

 Оспорваните елиминации в последния епизод на романтичното риалити “Един за друг”

Оспорваните елиминации в последния епизод на "Един за друг"

Коя двойка се пребори за оставане и коя си тръгна

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA