По традиция и миналата седмица елиминациите в романтичното риалити "Един за друг" не пощади двойките и една от тях завинаги напусна вилата на любовта.

“Един за друг” и еscape room предизвикателството за двойките в новия епизод на романтичното риалити

Романтична “Мисията невъзможна” в новия епизод на “Един за друг”

Стая със загадки за участниците

Това се случи след като в предизвикателството за двойки бяха тествани добрата комуникация и бързата мисъл за участниците, които трябваше да излязат от стая със загадки. Най-добре се представиха Виктория и Явор, които добавиха 2000 лв. към своята сметка. Това обаче не им достигна, за да спечелят специалната привилегия и да станат "Супердвойка на седмицата". Тази титла бе отредена на Габриела и Десислав, които имаха важна задача да спасят една от номинираните двойки. Те, както и се предполагаше, решиха да спасят едни от най-близките си хора във вилата на любовта - Радина и Петър.

За да продължат участието си в "Един за друг" в битка за спасение четири двойки се впуснаха в кално изпитание, в което трябваше да пренесат възможно най-много количество кал само с телата и дрехите си. Най-бързи бяха Димана и Христо, които заедно с вторите Виктория и Георги се спасиха от елиминации.

Това обаче не успяха да направят Александрина и Феодор. Двамата си тръгнаха от състезанието, тъй като не успяха да се справят с нито едно от седмичните изпитания. Младото семейство от Плевен се бори за оставане срещу Поля и Здравко, които обаче получиха подкрепата на по-голям брой от останалите участници. Три двойки прегърнаха Алекс и Фео, но това се оказа недостатъчно за продължаването им в предаването и така те станаха поредните партньори, напуснали вилата на любовта.

Играта за останалите обаче продължава. В първото изпитание тази седмица участниците ги очаква космическо нашествие.

“Един за друг” и изпитанието, в което жените ще трябва да избират дали да пощадят своя партньор за сметка на други участници

Трудно изпитание за дамите в “Един за друг”

Ще пощадят ли жените половинките си

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA