Миналата седмица от романтичното риалити "Един за друг" отпаднаха Александрина и Феодор, които не успяха да спечелят в нито една от игрите. Сега лидери в генералното класиране са Радина и Петър с близо 40 000 лв. в сметката си, а пък на последно място отново са Виктория за Явор.

 Оспорваните елиминации в последния епизод на романтичното риалити “Един за друг”

Оспорваните елиминации в последния епизод на "Един за друг"

Коя двойка се пребори за оставане и коя си тръгна

В следващия епизод на предаването осемте останали двойки ще се впуснат в нова порция предизвикателства, от които ще стане ясно доколко мъжете познават женския свят и дали ще се смутят от космическо нашествие. Точно така, първата им задача звучи доста неочаквано и любопитно.

Тя ще бъде индивидуално изпитание за мъжете, в която кавалерите ще се окажат пленници на космически нашественици, а за да се спасят, ще трябва да отговорят правилно на серия от въпроси. Издръжливостта на силните половинки ще бъде поставена на тест и ще разберем дали ще успеят да запазят самообладание и да уцелят правилната стратегия.

Снимка 612037

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Въпросите, които водещият Краси Радков ще зададе на мъжете, ще бъдат свързани с необятния женски свят и тайните, които крие. Няма да липсват и питания за конкретни навици и особености на собствените им нежни половинки. Ако дадат поне 16 верни отговора, кавалерите ще спечелят свободата си, както и залозите на своите дами.

В следващия епизод на риалитито ще стане ясно какви залози ще направят жените, как ще реагират мъжете на извънземните и техните опити, кой ще поведе в класацията, както и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка.

“Един за друг” и еscape room предизвикателството за двойките в новия епизод на романтичното риалити

Романтична “Мисията невъзможна” в новия епизод на “Един за друг”

Стая със загадки за участниците

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA