И втори епизод на трети сезон на "Ергенът" е вече история. Вече знаем и кои са всички участнички, които ще се борят за сърцето на Александър Младенов.

Стартът на Ергенът 3 и първите 13 - борбата за сърцето на Алек Младенов започна

Пожарникарка, шампионка по плуване и екзотични красавици - кои грабнаха сърцето на "Ергенът" още от началото

Стана горещо още от първите минути

На самия старт дори видяхме как Гълъбина се оказа първата дама, на която ѝ се наложи да напусне предаването. Магдалена пък се оказа първата, която получи специалната "Роза от пръв поглед".

Тепърва предстои да разберем как ще протичат отношенията както между момичетата в имението, така и тези между тях и Ергенът. Но първите два епизода дадоха повод за много шеги и много мемета в социалните мрежи.

Така виждаме няколко различни снимки без контекст, които описват първи епизод на трети сезон. А след това пък виждаме закачка с Барбара, която заяви, че тренира борба. В кратък откъс от кеча виждаме как жена успява да тръшне мъж на ринга, а към видеото е написано: "Барбара, запознавайки се с Алек."

Закачка има и с появяването на Теа, която след като слезе от колата, за да се запознае с Младенов, премина през доста пищна пиротехника.

Хората не пожалиха и Ергенът. Повод за присмеха им са реакциите на Александър Младенов към шегите, които участничките казват. И по-точно неговият смях.

анкета

След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?

Виж резултати

Страхотни са, много ми харесват 11.7%

Не гледам телевизия 17.8%

Удариха дъното 61.5%

Аз си чакам Big Brother 9.0%