Вчера, 21 февруари, стартира третият сезон на романтичното риалити "Ергенът". Тази година 26 жени ще се борят за едно мъжко сърце - това на бизнесмена Александър Младенов. В първия епизод видяхме представянето на първите 13, които успяха сериозно да го развълнуват, изненадат, притеснят и разсмеят. Ето и които се откроиха най-ярко.

Ергенът 3 в България - какво ни очаква в романтичното риалити

Съперничества, любов и агресия в трети сезон на "Ергенът"

Риалити шоуто стартира след седмица

За пръв път в предизвикателството на формата се впуска жена, която не се притеснява да влезе и в огъня - буквално. Красивата Габи Ангелова е фен на силните усещания, затова и решава да ги превърне в своя професия, ставайки пожарникар.

Тя успя да впечатли Алек, появявайки се с пожарна кола, а красивата си рокля бе комбинирала с пожарникарски ботуши. В следващите епизоди ще разберем дали между двамата ще пламне пожар и колко дълго ще гори.

Силно впечатлен Младенов остана и веднага щом видя и дългокраката Гарбиела Иванова. С нейната грациозна походка, перфектни форми и голяма усмивка, тя успя да си спечели симпатиите му от още със запознанството им.

А не по-малко очарован остана Алек от факта, че пред него стои шампионка по плуване с над 100 медала, която най-много от всичко държи на семейството си. Двамата имаха и своята възможност да се опознаят малко по-добре на кратка среща и сме сигурни, че тепърва често ще ги виждаме заедно.

Една от първите 13 участнички в "Ергенът" направи различно и впечатляващо появяване, с което веднага спечели симпатиите на Алекс. Облечена в спортен екип, Васка Джурова се представи за гримьорка от екипа на предаването и първо грабна Младенов с погледа си, а след това и с думите, с които се опита да го предразположи, за да "счупи гипса".

анкета

След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?

Виж резултати

Страхотни са, много ми харесват 11.7%

Не гледам телевизия 17.7%

Удариха дъното 61.7%

Аз си чакам Big Brother 9.0%

След това дойде моментът на изненадата и с няколко движения тя остана по къса, зелена рокля с пайети, с което вече остави Алек без думи. Той не скри колко много се е впечатлил от участничката и с интерес ще проследим как ще се развият отношенията им от тук нататък.

За най-екзотична красавица от първите 13 в новия сезон на риалитито безспорно може да определим Валерия Дакова. Тя първо спечели Алек с красотата и непринудеността си, а след това го развълнува истински с тежката си лична история.

Въпреки трудностите, тя успява да се справя сама в живота доста добре и от няколко години работи като модел. Именно с нея бе и първата целувка на Младенов за сезона.

Като заговорихме за екзотика, няма как да не споменем и Шермин Метушева. Родена в Ловеч, но израснала в Тев Авив, тя даде заявка, че освен външни дадености, има и интелект за демонстриране.

"Ергенът" отива в Гърция - трети сезон няма да се снима в Турция

Голямата промяна в трети сезон на "Ергенът"

Имението на ергенът няма да бъде в Турция

Показа и високо самочувствие, защото за нея "Ергенът" е предрешен - тя ще си тръгне с Алек и ще обикалят заедно света. Дали обаче ще успее да пребори конкуренцията, предстои да разберем.