Стартът е даден: трети сезон на "Ергенът" вече е по bTV, а в първия епизод успяхме да се запознаем с половината от участничките.

Стартът на Ергенът 3 и първите 13 - борбата за сърцето на Алек Младенов започна

Пожарникарка, шампионка по плуване и екзотични красавици - кои грабнаха сърцето на "Ергенът" още от началото

Стана горещо още от първите минути

13 дами влязоха в имението и имаха възможността да се докоснат (някои и да целунат) до Александър Младенов. Тази вечер предстои да видим и останалите 13 претендентки за сърцето му.

Разбира се, новият сезон предизвика голям интерес и у някои от участничките от предния сезон. Оказва се, че част от тях са решили да се съберат, за да изгледат първия епизод на трети сезон.

А това е породило забавно видео, което споделят в социалните мрежи. В профила на Пам Велидис, която бе част от втори сезон и се бореше за сърцето на Евгени Генчев, виждаме видео, в което някои от старите участнички приемат с чувство за хумор част от нещата, които се говорят за тях покрай участието им във формата.

Видеото започва със самата Велидис, която казва, че всички я питат дали съжалява за участието си в предаването. Във видеото виждаме и Ирина Карабжак, която казва, че заради участието си в "Ергенът" всички я питат дали сексът е нейната дрога.

Пам Велидис от "Ергенът" по бельо - какво има и иска да ни каже

Защо и Пам от "Ергенът" се снима само по бельо

Открита, както винаги

Чуваме и Милица да казва, че всички я питат дали наистина е направила отливка на гърдите си. Във видеото участие взимат още Лиа Кръстева, Виктория, Микаела Мадолева, Кристина Пламенова, Боряна Лекова, Полина Викторова, както и Крисия.

Ергенът 3 в България - какво ни очаква в романтичното риалити

Съперничества, любов и агресия в трети сезон на "Ергенът"

Риалити шоуто стартира след седмица

В описанието под поста Пам Велидис пише закачливо: "Ние сме участвали в "Ергенът", естествено че заслужаваме да участваме и в "Момата".

анкета

След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?

Виж резултати

Страхотни са, много ми харесват 11.7%

Не гледам телевизия 17.7%

Удариха дъното 61.7%

Аз си чакам Big Brother 9.0%