Животът на Шарън Стоун определено е достоен за книга. И то не за една. След първата от 2005 г., след броени дни на пазара ще излезе и втората й биография - The Beauty of Living Twice. В нея са поместени още по-шокиращи признания, които веднага я направиха една от най-коментираните теми.

Шарън Стоун, снимката по черно боди, която отново изуми феновете ѝ и за какво е благодарна актрисата на 62

Шарън Стоун е адски секси по черно боди

Тази жена е неподвластна на времето

Безспорно най-голяма изненада, и то неприятна, предизвика признанието на Стоун, че тя и сестра й Кели са били сексуално насилвани от дядо си като деца. Важно е уточнението, че това не е бил истинският им дядо, а втори съпруг на баба им. Тя го назовава и по име - Кларън Лаусън.

Той умира, когато Стоун е на 14 години, а сестра й на 11. Тогава те изпитват "странно удовлетворение", че кошмарът им най-сетне е свършил. Но споменът от него продължава да я следва и до днес.

Актрисата разказва, че тя и по-малката й сестра са били в една стая с дядо си, когато баба им ги е заключила вътре. Тогава той е изнасилил и двете, предава Independent.

Но това далеч не е единственият ужасен и травмиращ момент в живота на звездата от "Първичен инстинкт". През 2001 г. тя претърпява операция за премахване на доброкачествени образувания в гърдите, които били по-големи от самите й гърди.

А лекарят, без нейно знание и разрешение, решава да й направи по-голям бюст, защото е мислил, че така ще изглежда по-добре. Това също се оказва сериозно изпитание за Стоун, защото се оказва, че някой е променил тялото й, без тя да го иска.

Шарън Стоун, Робърт де Ниро и кой е най-добрият актьор с когото се е целувала

Най-добрият актьор в целувките според Шарън Стоун

Има какво да сподели от първа ръка

През същата година актрисата преживява инсулт и мозъчен кръвоизлив, от които й дават едва 5% шанс да оживее. Тя обаче го прави, научава се отново да ходи, да говори и да прави всички елементарни ежедневни дейности. А днес разказва на всички за красотата на това да живееш втори живот.