Sex Education се оказа един от сериалите на Netflix, за които едва ли някой е подозирал, че ще се превърнат в хитове с наистина много фенове.

Sex Education, Netflix, Патриша Алисън, Раки Такрар и актьорите, които няма да видим в четвърти сезон

Sex Education остава без цял куп звезди

Лоши новини на килограм

Е, три сезона по-късно е факт, че Sex Education е сред най-гледаните и обичани поредици на стрийминг платформата. Но като всяко хубаво нещо, и той си има своя край.

Точно така, задаващият се четвърти сезон ще бъде последен, като ще го видим и в леко необичайно за сериала време от годината.

Новината не е кой знае колко изненадваща, защото бе предшествана от няколко за това кои основни актьори няма да бъдат част от новия сезон. Самата Ема Маки пък заяви, че четвърти сезон ще бъде последен и за нея.

Създателката на сериала Лори Нън казва, че със сценаристите са разбрали, че сега е правилният момент сериалът да приключи. Пуснатият тийзър пък ни загатва, че като за последно ни очаква познатата доза хумор и неловки сцени, свързани със секс образованието на тийнейджъри.

Виждаме как Отис (Ейза Бътърфийлд) решава да се изправи пред голяма част от съучениците си, за да им разкаже малко повече за себе си. В типичния си стил обаче така оплесква нещата, че всички си мислят, че има интимни отношения с майка си (Джилиан Андерсън).

Sex Education, Netflix, Патриша Алисън, Раки Такрар и актьорите, които няма да видим в четвърти сезон

Sex Education остава без цял куп звезди

Лоши новини на килограм

Тийзърът не ни подсказва нищо около сюжета, но пък отново ни потапя в света на Sex Education. Все пак, изминаха цели две години от трети сезон. Последният сезон ще бъде в Netflix от 21 септември.