Летните месеци за поредна година се изнизаха толкова бързо, че отново не ги усетихме. Но това, че вече сме в септември ни зарежда с есенни вълни и повдига настроението.

Новите филми и сериали на Netflix през август

Новите филми и сериали на Netflix през август

Очаква ни горещ месец

От Netflix са се погрижили отново да не скучаем и този септември, защото са заредили нови филми и сериали, които ще дебютират през идните седмици. Ето и тези, които ни грабнаха вниманието най-много.

Predators

Започваме месеца с документална поредица, защото те са ни слабост. В Predators ще видим пет различни вида хищници от целия свят, които се борят със зъби и нокти за доминация.

Обещанията са, че ще погледнем през очите на животни като гепарди, полярни мечки и диви кучета. Всички те доказват всеки ден, че са ненадминати ловци. Една малка награда е, че Том Харди ще бъде разказвачът на всички епизоди. 

Predators е в Netflix от 6 септември

Spy Ops

Продължаваме на документална вълна с нещо доста по-различно. Тази поредица ще ни срещне със съвсем истински агенти от разузнаването на МИ6 и ЦРУ. Те ще споделят вътрешни истории за шпионския занаят, както и за преврати, извършени от тайни агенти.

Ще видим интервюта със служители, офицери и шпиони, като на преден план ще бъдат изтъкнати седем конкретни случая, в които шпионажът е ключов.

Ще разберем и как понякога се налага средновековни и остарели методи за издирване на хора да бъдат прилагани в комбинация с модерни технологии и оръжия.

Spy Ops е в Netflix от 8 септември

Love At First Sight

Често сме чували, че любовта е нелогична и може да ни споходи навсякъде и по всяко време. Същото се случва и с Хадли и Оливър.

Двамата съвсем случайно се запознават на летището в Ню Йорк и пак съвсем случайно се оказва, че ще прекарат следващите почти седем часа полет до Лондон един до друг. За толкова много време Хадли и Оливър не само се опознават, но и се влюбват от пръв поглед.

Когато кацат обаче нещата се объркват и двамата не само се губят от поглед, но осъзнават, че не са си разменили никакви координати. Шансовете тази зародила се в самолета любов да просъществува са нищожни, но съдбата си знае работата. 

Love At First Sight е в Netflix от 15 септември

Sex Education

Завършваме месеца подобаващо с четвъртия и последен сезон на един от любимите ни сериали на стрийминг платформата.

След като Мордейл е вече затворено, Отис и Ерик ще трябва да се впишат в ново училище и направят нови приятели. Нещо, което няма да кой знае колко лесно, предвид факта с какво Отис обича да припечелва.

Двамата, както и всички останали техни съученици от Мордейл, обаче ще бъдат шокирани от средата, в която попадат. Защото ще се окаже, че те само си мислят, че са напредничави и любознателни - просто не са виждали какво се случва в новото им училище. 

Там ежедневно се практикува йога, а готините ученици са онези, които се държат мило с всички. Мейв пък ще се сблъска с други предизвикателства, защото вече учи в престижен университет в САЩ. А Отис няма да се откаже лесно от чувствата си към нея.

Sex Education е в Netflix от 21 септември

През месеца може да обърнем внимание и на Happy Ending (1 септември), Top Boy (7 септември), Burning Body (8 септември), Wrestlers (13 септември), El Conde (15 септември) и Forgotten Love (27 септември).