Трудно ни е да повярваме, но е факт, че от същинското лято остана само още един месец. Именно той е последният шанс на всеки, който не е успял да стигне до морето, да го направи.

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Няма да скучаем и този месец

Дали ще има море и почивка, или пък не - особено значение няма, защото и този месец Netflix са ни подготвили нови филми и сериали, с които да си уплътним времето. Ето и какво привлече вниманието ни за месец август.

Untold: Jake Paul the Problem Child

Започваме месеца с документален филм от серията Untold, която ни представя неразказаните истории на спортисти и техните големи успехи и провали.

Специално тук фокусът ще бъде хвърлен върху Джейк Пол. Проблемното дете, както е известен ютюбърът, направи рязък завой от създаването на съдържание за YouTube към боксовия ринг.

Целта на Untold: Jake Paul the Problem Child е да ни покаже пътя на Пол от влогърството до бокса и изкарването на милиони от най-различни бизнеси.

Untold: Jake Paul the Problem Child е в Netflix от 1 август

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food

Продължаваме с още един документален филм, който няма да се фокусира върху спорта, а върху един наболял проблем в САЩ - качествената храна.

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food ще ни разкрие някои от мръсните тайни на хранително-вкусовата промишленост в страната и ще покаже, че има много заблуди около нея, които витаят все още. 

И по-точно как десетилетия на апатия и злоупотреби са направили американските хранителни доставки и техните потребители уязвими към смъртоносни патогени като салмонела.

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food е в Netflix от 2 август

Heart of Stone

Завършваме месеца с нежното и секси присъствие на Гал Гадот. Имено тя влиза в главната роля в шпионския трилър Heart of Stone.

Още от обявяването на филма бе заявено, че ни очаква екшън в духа на филмите за "Мисията невъзможна" и Джеймс Бонд. Силни обещания, но трейлърът ни показа, че може и да бъдат спазени.

Във филма ще видим как агент Рейчъл Стоун (Гадот) се оказва единствената пречка пред това супер тайната агенция, за която работи, да загуби притежанието си върху иновативна и мощна технология, наречена Сърцето.

Притежателят на Сърцето може да се превърне в нещо като Бог, защото чрез технологията може буквално да контролира света. 

Heart of Stone е в Netflix от 11 август

През месеца може да обърнем внимание и на Untold: Johnny Football (8 август), Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (9 август), Painkiller (10 август) и Untold: Hall of Shame (15 август).