След като започнаха да се носят слухове, че следващото начинание на Селена Гомес ще бъде документален филм, феновете ѝ полудяха. Дългогодишната й кариера включва музика, кино и телевизия, а сега към тях се добавя още нещо.

Селена Гомес на 31

Селена Гомес в 30 факта

Защото някой днес има рожден ден

Всичко за Селена Гомес излиза наяве още тази година.

Почитателите на певицата изпаднаха в еуфория на 17 август, когато мистериозна екранна снимка обиколи социалните мрежи, разкривайки, че документалният филм ще излезе още тази година. Според Capital FM продукцията ще бъде озаглавена Selena Gomez: My Mind and Me.

На този етап не се знае много за проекта, тъй като Селена все още не е коментирала публично нищо по темата. Въпреки това няма да се изненадаме, ако това се окаже напълно вярно предвид огромния успех на сериала Only Murders In The Building и готварско ѝ шоу Selena + Chef. Бившата звезда на Disney е и изпълнителен продуцент на двете продукции.

Интересното е, че документалният филм е оценен с рейтинг R, което означава, че лица под 17 години в САЩ трябва да бъдат придружени от възрастен, ако решат да го гледат. Което кара мнозина да вярват, че филмът ще ни покаже нецензуриран и откровен поглед към живота на Гомес.

Селена Гомес, Mi Vecino, El Cartel и първата испанска продукция, която ще продуцира

Какво ще направи Селена Гомес за първи път

Изглежда обещаващо

Selena Gomez: My Mind and Me се очаква да се появи по Apple TV.