По време на седемчасовия си нощен полет от Денвър, през Рейкявик, Исландия, до Лондон, Саша Ебрахими планира просто да поспи. Но в последния момент мястото до нея се оказва заето - от мъж, за когото в последствие се жени. Това, което тя тогава не знае обаче, е, че той я е забелязал още на летището, преди да се качат на борда. "Казах си, че е красива, когато я видях за първи път. И после си помислих: "А сега мога да прекарам седемчасовия си полет с красива жена"."

Връзката на Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни Джуниър - любов, наркотици и закъснели признания

Връзката на Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни Джуниър - любов, наркотици и закъснели признания

Не е лесно да си с лошото момче на Холивуд

Даниел Гутиерес и Саша Ебрахими си допадат още в самото начало и разговорът им продължава през целия полет. Двамата си споделят случки от живота, хобита, както и общия им интерес към пътуванията.

"Говорихме си за места, на които искаме да отидем", спомня си Саша Ебрахими. Тогавашният ѝ още непознат пък споделя, че по време на полета тя му е дала страхотни съвети за посещенията си в Лондон и Ирландия.

Отвъд приятния разговор обаче, още в първия час от полета, женската интуиция на Саша Ебрахими ѝ подсказва, че мъжът, с когото тъкмо се е запознала, ще ѝ стане съпруг. "Веднага щом слязох от самолета, изпратих съобщение на приятелката си Клеър: "Току-що срещнах бъдещия си съпруг в самолета".

Това, с което Даниел Гутиерес успява да спечели спътницата си, са неговите искреност и спокойствие. Всъщност и на двамата не им е трудно да се сближат, тъй като разговорът им просто протича съвсем естествено.

След като самолетът каца в Лондон, Саша и Даниел се сбогуват, но той така и не се осмелява да я прегърне. За щастие обаче още преди това си разменят телефонните номера. Дни след случайната им среща на борда обаче Даниел нито пише, нито звъни на Саша. Затова тя решава да направи крачката да го потърси.

Двамата започват да си пишат и известно време след това планират да се срещнат в Шотландия. Там се случва и първата им целувка.

Снимка 629547

Източник: iStock

Малко по-късно, когато отново са разделени от разстоянието, Саша решава да признае на Даниел, че още когато го е срещнала в самолета, си е помислила, че ще се оженят. И го прави.

"Почувствах внезапен прилив на топлина в лицето си, сякаш щях да припадна, честно казано", разказва Даниел.

И така, отношенията им продължават да се задълбочават и следващата им среща на "неутрална територия" е в Амстердам.

В един момент обаче и двамата се връщат в САЩ, стават неразделни и заживяват в Колорадо. Пред декември миналата година се сгодяват, по време на пътуването им до Доминиканската република за рождения ден на Саша. "Той ме изненада с романтична вечеря на плажа и ми предложи брак", разказва тя.

Кандис Бушнел, авторката на “Сексът и градът”, с пикантни разкрития за любовния си живот преди и сега

Жената, която в една седмица се среща и с 21-годишен, и с 91-годишен мъж

Не е изненада, че я познаваме от “Сексът и градът”

Специалният ден на двойката е бил вчера, 12 август, в хотел в Колорадо, където живеят. Пред People те споделят още, че в бъдеще искат да имат и деца, а също така и да продължат да пътешестват. "Веднага щом бебето ни може да получи паспорт, ще го качим на самолет", казва шеговито Саша.