Напоследък Райън Гослинг е навсякъде. Но когато след броени дни в Netflix е премиерата на дългоочаквания му екшън-трилър The Gray Man (на 22 юли, ако трябва да сме точни), а от около половин година всички говорят за ролята му на Кен в Barbie, няма и как да е по друг начин.

The Longest Night, The Gray Man, Uncoupled и новите филми и сериали на Netflix през юли

Новите филми и сериали на Netflix през юли

От как да си направим секс стая до екшън и романтика

И ако за The Gray Man, където Гослинг си партнира с Крис Евънс и Ана да Армас, вече знаем почти всичко, което обикновено е възможно няколко дни преди премиерата, то за Barbie ситуацията е съвсем различна.

Донякъде и това е в реда на нещата, защото филмът за култовата кукла, в чиято роля ще видим Марго Роби, е чак през юли 2023 г. И то без да сме чули последната дума на Covid-19...

Снимка 581020

Източник: GettyImages

Но именно на специално събитие преди премиерата на The Gray Man Райън Гослинг открехва мъничко вратата на всеобщото и доста потайно мълчание не само около Barbie, но и около неговия герой Кен.

Докато говори за излизащия тази седмица екшън, актьорът споменава и нещо много интересно. "Животът на Кен ще се окаже дори по-труден от живота на The Gray Man. Кен няма пари, няма работа, няма кола, няма къща", пише Huffpost, цитирайки интервюто на Entertainment Tonight.

Осъзнавайки какво е направил, Райън Гослинг бърза да се измъкне от ситуацията, в която сам се вкарва. "Не е това, което си мислите, че е, ако всъщност не е именно това. И все пак, дори и да знаете какво е, не мисля, че е това, което си мислите, че е. Чакайте, за какво всъщност говорим..."

Райън Гослинг, “Барби”, Warner Bros. Pictures и снимката на актьора в ролята на Кен

Колко секси е Райън Гослинг като Кен

Актьорът влиза в ролята на половинката на Барби

Е, явно ще трябва да почакаме повечко, за да разберем повече за мистерията около Barbie. Или просто, за да се насладим на плочките на Райън Гослинг... Дано само чакането да си заслужава.