Ясно ни е, че лятото е време за приключения. Било то морски, било то планински. Но сезонът няма значение, когато стане дума за гледане на филми и сериали.

Hustle, Halftime, Man Vs Bee и новите филми и сериали на Netflix през юни

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Очаква ни смях и вдъхновение

Просто винаги намираме подходящ момент и компания за тези дейности. И това лято Netflix няма да ни разочарова откъм разнообразно съдържание, за което просто трябва да намерим време. Ето и какво ни грабна окото за месец юли.

How To Build a Sex Room

Започваме с едно малко по-необичайно заглавие, което е и доста закачливо. Оказва се, че има хора, които искат да внесат малко искра в интимните си отношения. Е, това е ясно и не е изненадващо.

Но има такива, които решават да си направят секс стая. За целта си наемат интериорен дизайнер, който да намери най-подходящият начин да превърне една от стаите в дома им в място за удоволствие.

В няколко епизода Мелани Роуз ще ни покаже какво е най-важно да знаем за секс стаите и как самата тя проектира такива. Вадим лист и химикал и започваме да си записваме...

How To Build a Sex Room е в Netflix от 8 юли

The Longest Night

След разгорещеното начало на месеца продължаваме да нажежаваме обстановката. Но сега с друг сериал, в който екшънът властва.

Симон Лаго е сериен убиец и влиятелен човек, който обаче полицията по някакъв начин успява да хване. Е, не всичко е толкова лесно, колкото изглежда, защото залавянето на престъпника ще се окаже не най-трудната задача.

А задържането му в затвора. В нощта на 24 декември група въоръжени мъже обграждат затвора, в който Лаго е разпределен. Искането им е той да бъде пуснат. Ако ли не, жертвите ще са неизбежни.

И ако много полицаи и надзиратели са готови на всичко, за да запазят живота си, това не важи за Уго, един от надзирателите. Той е готов да отстоява позициите си и правото на закона.

The Longest Night е в Netflix от 8 юли

The Gray Man

Продължаваме с един филм, който очакваме от доста време. А основната причина е, че в него рамо до рамо ще видим Райън Гослинг, Крис Евънс и Ана де Армас. Да не забравяме, че братята Русо са режисьори.

В The Gray Man ще видим една леко позната история. Брилянтен и смъртоносен агент на ЦРУ, известен като Сиера Сикс (Гослинг), бива компрометиран и от ценен кадър се превръща в мишена номер едно. Проблемът е, че никой не знае истинската му самоличност.

Е, не е чак такъв проблем, защото пращат по петите му бивш агент - Лойд Хансен (Еванс), който няма да се спре пред нищо, за да го елиминира. Но за щастие на Сикс на негова страна е друг способен агент - Дани Миранда (Де Армас).

The Gray Man е в Netflix от 22 юли

Uncoupled

Любовта и връзките са нещо сложно и понякога крият неочаквани обрати. Майкъл (Нийл Патрик Харис) разбира всичко това по възможно най-трудния начин.

Точно, когато смята живота си за перфектен, неговата половинка го напуска след 17 години заедно. И така се оказва в един кошмар. От една страна, губи човека, когото е смятал за сродна душа. От друга страна, остава сам и трябва да разбере как да бъде отново щастлив.

Сериалът ще ни покаже обаче не само драматичната част от историята, но и комедийната. И остава да разберем отговора на най-големия въпрос - може ли Майкъл отново да намери любовта.

Uncoupled е в Netflix от 29 юли

През месец юли може да обърнем внимание и на Resident Evil (14 юли), Recurrence (27 юли), Dream Home Makeover (27 юли) и The Most Hated Man on the Internet (27 юли).