Вече официално е потвърдено - Райън Гослинг ще изиграе Кен. А от Warner Bros., сякаш предвкусили ентусиазма на най-нетърпеливите да видят как ще изглежда актьорът в ролята си, публикуваха и снимка.

Симу Лиу, "Барби", болезнените му премеждия и може ли да има повече от едно Барби във филма

Барби може и да не е само една

Ще бъде наистина интересно

На нея Гослинг изглежда като една още по-секси своя версия. А не бяхме допускали, че има накъде повече.

Актьорът сигурно е разтуптял редица женски сърца с мечтателния си, леко разсеян поглед, загадъчна усмивка, оформените плочки по корема и, разбира се, характерната за Кен платиненоруса коса.

Райън е облечен с дънкова жилетка без ръкави и дънки, под които се подава... бельото на Кен. Точно така. Героят си има чифт боксерки, на които е изписано името му, пише People.

С Марго Роби в ролята на Барби, сме почти убедени, че двамата с Гослинг ще изглеждат като най-кукленски привлекателната двойка на екран.

Във филма те ще си партнират и с Уил Фарел, Симу Лиу, Америка Ферера, Ема Маки, Иса Рей, Кейт Маккинън, че и още звезди.

Очакванията към "Барби" са завишени и заради това, че не кой да е, а Грета Гъруиг ще режисира. Тя беше номинирана за най-новите си филми "Лейди Бърд" (2017 г.) и "Малки жени" (2019 г.).

"Барби", Ема Маки, Уил Фарел и новите попълнения към филма с Марго Роби

Още звезди ще участват във филма за Барби

Вече ни е трудно да ги преброим

Дали ни подготвя още една впечатляваща продукция, предстои да разберем следващата година. Премиерата е обявена за 21 юли 2023 г.