През ноември 2022 г. Papi Hans пусна последната песен от първия си албум "12" - "Момиче". Тогава в продължението на повече от година той пускаше своите 12 песни, които съставиха и албума му.

Papi Hans, "Мойто дупе" и проблемите с видеоклипа на песента

Проблемите на Папи Ханс с "Мойто дупе"

"Шега и дупе не е редно да са плоски"

След това не ни остави дълго без музикалното си присъствие, като пусна три песни, обединени в EP албума "Терапия". Почти година по-късно Papi Hans отново е готов за нов албум.

Днес, 23 април, изпълнителят пусна парчето "От страх да ме загубиш". Както можем да очакваме, текстът е изцяло дело на Константин Трендафилов, както е истинското име на Papi Hans. Като той е замесен и в създаването на музиката към песента заедно за Витали Езекиев, с който работи по повечето си песни.

Но интересното е, че самият Papi Hans е застанал и зад камерата, за да влезе в ролята на режисьор на видеото към  "От страх да ме загубиш". От социалните мрежи разбираме, че това е първата песен от новия му албум, който ще е озаглавен "Цветовете на тъгата".

Голямото вдъхновения за "Терапия" - първият EP албум на Papi Hans

Голямото вдъхновения за "Терапия" - първият EP албум на Papi Hans

От какво е вдъхновен албумът "Терапия"

Papi Hans казва, че песните в албума са писани през последната година, но за момента не уточнява колко ще бъдат те. Дава обещание обаче, че целият албум ще излезе преди края на годината. "Истински песни. За истински хора. С истински проблеми", пише изпълнителят за албума си.