Papi Hans пусна последната си песен "Момиче", част от дебютния му албум 12, преди няколко месеца. 

Papi Hans, "Мойто дупе" и проблемите с видеоклипа на песента

Проблемите на Папи Ханс с "Мойто дупе"

"Шега и дупе не е редно да са плоски"

През цялото това време изпълнителят не бе особено активен нито в социалните мрежи, нито в обявяването на нови песни или проекти. Всъщност от ноември миналата година не сме чували нищо ново от него. И за това си има причина.

От профила на Papi Hans в Instagram разбираме, че последните няколко месеца са били тежки за него в личен план. "Усещам как ми става все по-неприятно да поддържам усмихнатата си Instagram поза, което е проблем. Вероятно ще изгубя няколко инфлуенсърски договора", пише изпълнителят.

На този етап изпълнителят отказва да влезе в детайли какво точно се случва с него, но написаното разбираме, че не е успял да се зарадва на нищо. Нито на албума, нито на успеха на песните, част от него. Papi Hans пише, че му е трудно да опише какво се случва в главата му с пост в социалните мрежи.

Но за сметка на това чрез музиката може най-добре изрази емоциите си. Ето защо подготвя EP албум, който ще бъде съставен от три песни. Той ще се казва Терапия, а трите песни в него са вдъхновени от три проблема, с които се е сблъскал.

Първата песен се казва "117", към момента няма точна дата за пускането ѝ, но пък Papi Hans обещава да я чуем в идните дни.