Няма да си кривим душата - "Големите малки лъжи" е от сериалите, които продължават да вълнуват въображението ни, въпреки че първият му сезон се появи през 2017 г. Вторият от 2019 г. почти достигна нивото на предшественика си.

Никол Кидман потвържди за трети сезон на "Големите малки лъжи"

Изненадващо разкритие от Никол Кидман

Определено радостна новина

А зрителите, в това число и ние, с радост бихме видели още едно продължение на историята на четири жени от Калифорния, чиито съдби се оказват неразривно свързани от изневери, интриги и убийство.

През ноември Никол Кидман, която е в една от главните роли редом с Рийз Уидърспуун, Зоуи Кравиц и Лора Дърн, заяви в прав текст "Подготвяме трети сезон", но не разкри нищо повече. А на червения килим на наградите Златен глобус преди два дни Рийз Уидърспун ни вдъхна нова надежда. 

"Работим по него. Доста усилено работим", каза тя в отговор на въпрос ще има ли още от "Големите малки лъжи". Според източници на The Hollywood Reporter Кидман и Уидърспун имат ясна идея каква да е историята в центъра на новите епизоди и съвсем скоро ще я представят пред НВО.

НВО не коментират нищо по въпроса за трети сезон, а договор с когото и да е за него все още няма. Така че просто очакваме обаянието на Никол Кидман и Рийз Уидърспун да си свърши работата и да гледаме продължение.