Феновете не само на Левски, но и на футбола като цяло от години очакват някой да се заеме с нелеката задача и да направи филм за една от легендите на клуба - Георги Аспарухов-Гунди.

Павел Иванов - актьорът от "Гунди", когото наричат "новия Стефан Данаилов"

Кого наричат "новия Стефан Данаилов"

Какво знаем за актьора Павел Иванов

Е, през миналата година тази мечта най-сетне се осъществи и "Гунди - Легенда за любовта" бе заснет. Тогава обещанията бяха, че ще видим филма по кината още тази година и поне към момента изглежда, че те ще бъдат спазени.

До момента видяхме няколко кадъра и кратък тийзър, а тази сутрин бе пуснат и трейлър. Както очаквахме, филмът ще ни покаже не само прохождането на Гунди (Павел Иванов) във футбола, неговите най-големи успехи и велики голове, но и как е пламнала любовта му към съпругата му Лита (Александра Свиленова).

Загатнато ни е, че ще видим нечувана по онова време оферта към футболиста от италианския гранд Милан, която той се налага да отхвърли заради натиска от властите в България.

Снимка 664186

Източник: Междинна станция

Освен Павел Иванов и Александра Свиленова, в "Гунди - Легенда за любовта" ще видим още Димитър Маринов като Аспарух, Параскева Джукелова като Мария, Пенко Господинов като агент от "Държавна сигурност", както и Емил Марков, Биляна Петринска, Стоян Радев, Николай Урумов и Владимир Карамфилов-Въргала.

Александра Свиленова в “Гунди - легенда за любовта” - момичето, което изигра голямата любов на легендарния футболист

Момичето, което изигра голямата любов на Гунди

Александра Свиленова е млада, талантлива и не спира да се предизвиква

Режисьор на филма е Димитър Димитров, а продуценти са Иван Христов, Андрей Арнаудов и Васил Булянски. След като видяхме трейлъра спокойно можем да кажем, че "Гунди - Легенда за любовта" изглежда повече от обещаващ и ще е най-чаканото българско заглавие от нас до края на годината. Все пак, не всеки ден виждаме CGI (компютърно генерирани изображения) с такова качество в български филм.

"Гунди - Легенда за любовта" е по кината от 18 октомври