Един от най-чаканите български филми през тази година е "Гунди". Безспорно да изиграеш легендата на българския футбол, какъвто е Георги Аспарухов-Гунди, е голяма отговорност. Но по всичко личи, че Павел Иванов се е справил с нея.

„Гунди – Легенда за любовта“ - първи тийзър на филма за Георги Аспарухов-Гунди

Ето как изглежда Гунди в действие в новия филм

Какво ни разкрива тийзърът на „Гунди – Легенда за любовта“

30-годишният актьор стана популярен преди две години покрай ролята си в сериала "Татковци". 2024 г. обаче вероятно ще се окаже неговата година, защото освен главна роля в кинозаглавие, той изгрява и в "Коварство и любов" в Народния театър.

Иванов е част от трупата на театъра от 2016 г. - това е и годината, в която завършва класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Дали поради тази причина, заради присъединяването към Народния или заради физическата прилика, Павел си печели прякора "новия Стефан Данаилов".

"Мастера е основната причина да съм тук, да работя това, което обичам, с хората, които харесвам. А това, че на шега някой - доколкото си спомням Аня Пенчева беше това - ме е нарекъл така: може би беше просто комплимент от нейна страна с цел да ми помогне да се почувствам по-комфортно, един вид потупване по рамото", коментира той пред вестник Сега.

В "Коварство и любов" под режисурата на Асен Шопов Павел влиза в кожата на Фердинанд фон Валтер - роля, с която преди няколко десетилетия се превъплъщава и Данаилов. Явно паралелите между двамата са неизменни.

Междувременно от профила на Павел Иванов в Instagram виждаме, че той е запален по спорта - не само футбола, но и баскетбол, както и тренировки във фитнеса. Актьорът, който е родом от Русе, и партньорката му - балерината Марина Стоилова, станаха родители преди година.