От няколко години знаем, че се готви втори филм за Капитан Марвел (Бри Ларсън), като премиерата му бе отлагана на няколко пъти.

Black Panther: Wakanda Forever, The Marvels и официалните заглавия на филми

Какво ново от Marvel

Какво научихме за някои от бъдещите филми на студиото

Като дори концепцията бе леко сменена, защото английското заглавие на филма е The Marvels, което подсказваше, че не само Карол Денвърс ще бъде основният супергерой.

След като бе пуснат и трейлърът вече знаем отлично какъв точно е замисълът на филма. От него разбираме, че по някакъв мистериозен начин съдбата и силите ѝ биват преплетени с тези на две други героини.

Едната е Моника Рамбоу (Тейона Парис) - дъщерята на нейната приятелка и колега пилот Мария Рамбоу, която видяхме като дете в "Капитан Марвел" и вече пораснала в сериала WandaVision.

Другата е Камала Кан (Иман Велани) - тийнейджърката мутант, която идеализира Капитан Марвел. С нейната история пък се запознахме в сериала Ms. Marvel.

Трите трябва да разберат как и защо винаги, когато използват силите си, си разменят физически местата. Ще могат да разчитат на Ник Фюри (Самюъл Л. Джаксън) за каквато и да било помощ, а в процеса ще разберат, че огромна опасност е надвиснала над Земята.

"Капитан Марвел 2" е по кината от 10 ноември