Свикнали сме да я виждаме бляскава и безупречна, но под грима и марковите дрехи Никол Шерцингер е просто едно момиче от Хавай. Хавай е в нейната душа, в нейния дух, в нейното сърце, в нейните корени.

И по тази причина Никол много добре знае какво е мана - духовната енергия и лекуващата сила, която усещаш вътре в себе си. За последно успява да я почувства на разходка с братовчед си по родните си места, когато двамата минават под водата на красив водопад. 

Тогава усеща нуждата от прочистване и трансфорамия, които след това решава да намери и далеч от Хавай чрез тренировъчната програма Mana Movement, която следва от известно време.

Снимка 475315

Източник: Facebook / Nicole Scherzinger

Когато е много малка, Никол се мести със семейството си в Луисвил, Кентъки. Но те взимат парче от хавайската си култура със себе си. Баща й е музикант, свири на укулеле, майка й е хула танцьор, а чичо й танцува с огньове. Пеят и в хора на местната църква.

И един ден, когато малката Никол чува песен на Уитни Хюстън, усеща някаква непозната досега сила в себе си. Като дете е много срамежлива и все още не е открила певческите си заложби, но знае, че иска точно това да прави. И до ден-днешен умее да комуникира най-добре с музика и песен.

Снимка 475319

Източник: Facebook / Nicole Scherzinger

Така с малки, но уверени стъпки стига до 2003 г., когато става част от Pussycat Dolls. И въпреки всички успехи на сцената, Шерцингер е категорична, че нейното най-голямо богатство е "ohana" - хавайската дума за семейство, казва тя пред HILuxury Magazine.

Няма възможност често да се вижда с роднините си, които не са никак малко, но се опитва да го прави поне два пъти в годината. А когато е в Хавай, Никол е истински щастлива и може да покаже другата си "по-мека" страна - да се отпусне на плажа, да кара сърф, да яде местна храна и да танцува местни танци.

Снимка 475152

Източник: Facebook / Nicole Scherzinger

През останалото време е воин, което смята, че е свързано с нейния произход и дългото родословие от воини с големи сърца.

Снимка 475317

Източник: Facebook / Kualoa Ranch Private Nature

А те са неизменна част от нейната същност и й дават голяма сила, дори без да го осъзнават. С годините тя е разбрала, че именно семейството и споделените моменти с тях са най-голямата ценност в живота.

Снимка 475153

Източник: Facebook / Nicole Scherzinger

Никол Шерцингер, Том Евънс и един много забавен танц

Когато Никол Шерцингер и Том Евънс си сменят ролите

Определено им отива

Певицата е горда и за всичко, което е постигнала, най-вече защото е започнала от нулата, от малкото островно градче и с много страст и труд е успяла да изгради кариерата, за която е мечтала.