Досега Никол Кидман и Зак Ефрон са си партнирали не само в един, а в два филма. За първи път те се събират за снимките на "Вестникарчето" от 2012 г., а след това отново още през следващата година за "Иконом на седем президента".

Никол Кидман в Nine Perfect Strangers - отново като магнетичната рускиня във втория сезон на сериала

Никол Кидман отново е магнетична рускиня

Кой още е във втори сезон на Nine Perfect Strangers

Третият общ филм на актьорите обаче ще по-различен от трилърите, в които са участвали заедно досега. Този път ще ги видим в романтичната комедия A Family Affair на Netflix, в която ще изиграят двойка.

Никол Кидман е в ролята на самотната майка Брук. Тя има една дъщеря - Зара Форд (Джоуи Кинг), която обаче изобщо не е доволна от факта, че майка ѝ има връзка с шефа ѝ Крис Коул (Зак Ефрон).

Малко след като вече видяхме свежия постер на филма, можем да разберем малко повече за сюжена и главните герои с трейлъра, който тъкмо бе пуснат. В него чуваме откровението на героинята на Никол Кидман, че в новата си връзка започва да усеща неща, които никога не е предполагала, че ще почувства отново след смъртта на съпруга си.

"Не! Не го казвай", ѝ казва ядосано дъщерята, в чиято роля е Джоуи Кинг. Младата актриса е една от звездите, които изгряха чрез Netflix. Тя стана известна с участието си във филмовата трилогия Kissing Booth.

За първи път пък гледахме Зак Ефрон във филм на стрийминг платформата в Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, където играе серийния убиец Тед Бънди. След това актьорът бе главно действащо лице в документалните серии Down to Earth.

За първи и единствен път досега във филм на Netflix пък Никол Кидман е участвала в The Prom от 2020 г., пише Variety.

The Iron Claw с Джеръми Алън Уайт и Зак Ефрон - филм за влиятелно семейство в кеча

Дълбоко в света на кеча, където не минава без жертви

Един филм, който ще ни разчувства

Въпреки че A Family Affair беше отложен от ноември 2023 г. за тази година, заради стачките в Холивуд, чакането е много вероятно да си е заслужавало. Все пак, зад филма стоят продуцентите на комедията "Обичам да те мразя" със Сидни Суийни и Глен Пауъл, която възроди надеждите, че се задава нов силен период за жанра на романтичните комедии. Ричард ЛаГравенезе е режисьор, а сценарист е Кари Соломон.

A Family Affair е в Netflix от 28 юни