Само преди няколко дни стана ясно, че останалите да се борят за финала на романтичното риалити "Един за друг" двойки ги очаква изненада. А именно - две от елиминираните двойки ще се завърнат във вилата на любовта. Втори шанс в състезанието ще получат Галина и Владимир и Виктория и Георги, като появата им ще хване останалите участници неподготвени.

Каква ще бъде изненадата за двойките в романтичното риалити “Един за друг” тази седмица

Изненадата в “Един за друг” тази седмица

Нови емоции и вълнения в романтичното риалити

Неочакваното предимство на "Супердвойката на седмицата" от миналата седмица доведе до сериозни промени в генералното класиране, начело на което вече са Виктория и Явор със събрани малко над 52 000 лв. Двойката избра да отнеме средства от сметката на доскорошните първенци Кристина и Артьом, които сега са на пето място. На дъното на класацията пък засега са Галина и Владимир, които се включват отново в надпреварата с 16 618 лв., колкото беше семейният им бюджет от седмицата, в която отпаднаха.

И през тази седмица, като всяка друга досега, ще има индивидуално изпитание. Този път в него кавалерите ще бъдат изправени пред колело на късмета, където грешните отговори ще носят тежки наказания за нежните им половинки. Целта на мъжете ще е да познаят буквите от дума или израз от различна категория. Всяка грешка на кавалерите ще води до последствия, които ще накарат дамите да подскачат от страх.

Снимка 613935

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

В предстоящия епизод на риалитито ще стане ясно какви неприятни изненади ги очакват жените и ще издържат ли те на напрежението. Ще разберем коя от дамите ще направи най-голям залог, кой мъж ще събере най-много точки, както и коя двойка ще бъде първа във временното класиране след края на играта.

Баня на любовта - новото предизвикателство на “Един за друг”

Баня на любовта - новото предизвикателство на “Един за друг”

Колко добра е комуникацията в състезателните двойки

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA