След като миналата седмица Поля и Здравко се сбогуваха с романтичното риалити "Един за друг", тази остават седем двойки, които продължават да се състезават. На първо място във временното класиране са Радина и Петър, а последни с най-малка сума в сметката са Виктория и Явор.

След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за друг”

След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за друг”

Кой отпада и кой остава в надпреварата

В новия епизод дамите ги очаква индивидуалното изпитание, в което ще си проличи дали мъжете обясняват добре и дали половинките им ги разбират. Жените ще се отправят на шопинг, а комуникацията с партньора и бързата крачка ще гарантират отлични резултати.

Ето и какви ще са правилата. Кавалерите ще бъдат разположени в помещение с обзавеждане за баня и ще трябва да опишат на жените си какво виждат до най-малката подробност. От своя страна нежните половинки ще се намират в огромна галерия на четири етажа с богато разнообразието от артикули. В банята ще има 15 предмета, които жените ще трябва да открият в рамките на определено време, следвайки инструкциите на партньорите си. Двойките ще се чуват, но няма да се виждат, а всяко съвпадение ще носи една точка.

И за да не изглежда всичко сякаш е просто, в края на изпитанието ще има и бонус игра, която ще даде шанс на участниците да добавят още две точки към финалния резултат. За да ги спечелят, всяка дама ще трябва да познае един от предварително изготвените цялостни дизайни за баня, които партньорът ѝ е избрал за фаворит по вкус и визия. Първите три двойки с най-много съвпадения и точки, печелят своите залози, а останалите четири - губят.

В предстоящия епизод на риалитито ще разберем кой ще направи най-големия залог, ще има ли съвпадение във вкусовете на двойките при избора на дизайн за баня, както и кой ще поведе временната класация и кой ще остане на дъното ѝ.

Космическо нашествие ще е изпитанието за мъжете в новия епизод на романтичното риалити “Един за друг”

Космическо нашествие в новия епизод на “Един за друг”

Предизвикателството ще е за мъжете

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA