Изпитанието от изминалата седмица в романтичното риалити "Един за друг" постави двойките в необичайна ситуация - мъжете станаха кукловоди, а жените - борещи се за победа марионетки.

Баня на любовта - новото предизвикателство на “Един за друг”

Баня на любовта - новото предизвикателство на “Един за друг”

Колко добра е комуникацията в състезателните двойки

Състезанието тества уменията на дамите в осем игри, които включваха въртене на макара, ядене на котешка храна и надуване на балон. Изпитанието беше особено запомнящо се за Виктория и Явор, които за първи път станаха "Супердвойка на седмицата" и тъй като се справиха най-добре със задачите, събраха четири точки. Освен финансов бонус от 3305 лв., двамата получиха и стратегическо предимство - да лишат една от останалите двойки от 33% от натрупаната в генералното класиране сума и да я прибавят към собствената си сметка. Вики и Явор избраха да вземат пари от Кристина и Артьом и по този начин се качиха на върха на класирането.

След първите три изпитания за седмицата, отново няколко двойки трябваше да се впуснат в битка за спасение. Това бяха Димана и Христо, Виктория и Георги, Александрина и Иван и Габриела и Десислав. За да спечелят, участниците трябваше да преминат по трасе с препятствия с необичайно превозно средство - конструкция, изградена от две огромни свързани едно с друго колела. Димана и Христо показаха най-добро представяне, а втори след тях останаха Сани и Иван. Така двете дойки се спасиха от елиминации.

Не същият късмет обаче имаха Виктория и Георги и Габриела и Десислав. Втората двойка събра три гласа в своя подкрепа, докато първата получи две прегръдки. След като това беше трета елиминация за Вики и Георги, които не се представиха добре в тандемното предизвикателство, останалите двойки предопределиха съдбата им да напуснат вилата на любовта.

В следващия епизод обаче двойките ги очаква изненада - къщата отново ще се понапълни. Напуснали двойки ще се завърнат, а и нови предизвикателства няма да липсват. Какви ще бъдат те и какво още се случи в предаването, предстои да разберем в епизодите тази седмица.

След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за друг”

След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за друг”

Кой отпада и кой остава в надпреварата

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA