В началото на юни тази година започнаха снимките на четвърти сезон на "Наследници". Сериалът, който проследява борбата за надмощие в семейството на медийния магнат Логан Рой, безспорно е една от най-успешните оригинални продукции на НВО.

"Наследници", Брайън Кокс, Джеръми Стронг и какво знаем за сюжета на четвърти сезон на сериала на НВО

Борбите в семейство Рой продължават

Какво да очакваме от четвърти сезон на "Наследници"

През 2022 г. "Наследници" получи рекордните 25 номинации за наградите Емми.

Сред тях са за най-добър драматичен сериал, най-добра режисура на Майк Майлод, най-добра мъжка главна роля за Брайън Кокс (Логан Рой) и Джеръми Стронг (Кендъл Рой), както и три номинации за поддържаща мъжка роля и две за поддържаща женска роля.

На този фон е ясно, че новият сезон се очаква с голямо нетърпение. От Deadline ни съобщават и кои са новите потвърдени лица, които ще видим в него. Александър Скарсгаард като Лукас Матсън ще изиграе ключова роля за съдбата на конгломерата Waystar-Royco.

Дагмара Доминчик също се завръща като шефката на пиар отдела на компанията Каролина Новотни, а Ариан Мойед и Хоуп Дейвис - като "враговете" на Кендъл Стюи и Санди.

Останалите потвърдени по-рано актьора са онези, които изпълняват ролите на членовете на цялата фамилия Рой - Брайън Кокс, Джеръми Стронг, Кийрън Кълкин, Сара Снуук, Алън Рук, както и Матю Макфейдън, и Никълъс Браун, свързани с роднински връзки със семейство Рой.