С приближаването към финала на романтичното риалити "Един за друг" двойките стават все по-малко. След поредните изпитания миналата седмица още един влюбен тандем отпадна от надпреварата.

Адреналинови предизвикателства на крачка от финала на “Един за друг” - какви ще са последните игри за жените и мъжете

Адреналинови предизвикателства на крачка от финала на “Един за друг”

Последни индивидуални игри за жените и мъжете

Предизвикателството за двойки изправи участниците пред задачата да пазаруват без ръце. То обаче се оказа непосилно за Александрина и Иван, които след многократни опити в крайна сметка се отказаха. В резултат от решението си, двамата се озоваха директно на елиминация.

Всякаква конкуренция отвяха Габриела и Десислав, а двойките, които се впуснаха в битка за спасение, бяха Криси и Арти, Викси и Георги, Вики и Явор и Димана и Христо. Първи в играта станаха Димана и Христо, а Викси и Георги, които бяха най-бавни, трябваше да се изправят на елиминация срещу Сани и Иван. Последните в крайна сметка останаха без подкрепа и така отпаднаха от предаването.

Начело в генералното класиране засега са Димана и Христо, а на дъното остават Виктория и Георги. Тази подредба обаче може рязко да се промени, тъй като риалитито навлиза в полуфиналния си етап.

Десет дни остават до финала, като играта става все по-оспорвана, а изпитанията - по-амбициозни. Една от изненадите тази седмица ще засегне регламента, който ще се промени и всяко предизвикателство ще се превърне в борба за оцеляване за двойките. Другата изненада ще бъде появата на финалистите от третия сезон на риалитито Поля и Митко. Тя ще развълнува участниците, на които обаче ще им се наложи да се концентират върху първата полуфинална битка.

Поля и Митко от трети сезон на "Един за друг"

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Поля и Митко от трети сезон на "Един за друг"

Тя ще качи претендентите за победата на 40 метра над земята в нестабилна и кална кола, а за да спечелят залозите си, двойките ще трябва да открият и подредят правилно буквите на специална дума.

Тази седмица в предаването ще стане ясно каква е ролята на Поля и Митко, които ще се появят изненадващо, ще разберем дали участниците ще успеят да преценят правилно докъде стигат възможностите им, дали ще се затруднят с изпитанието и дали част от дамите ще преодолеят фобията си от високо. И на последно място по ред, но не и по важност - ще научим кои двойки ще влязат в топ четири на четвъртия сезон на романтичното риалити.

Емоционални елиминации след напрегнатите игри миналата седмица в „Един за друг”

Емоции, сълзи и изненади в “Един за друг”

Игрите стават все по-напрегнати

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA