Тази седмица е последната, в която шестте останали двойки в романтичното риалити "Един за друг" ще имат индивидуални игри.

Емоционални елиминации след напрегнатите игри миналата седмица в „Един за друг”

Емоции, сълзи и изненади в “Един за друг”

Игрите стават все по-напрегнати

Временни лидери в генералното класиране са Виктория и Явор с близо 69 000 лв. в сметката си, а пък последни засега са Викси и Георги, които обаче са твърдо решени да избегнат номинацията.

В епизода в сряда предстои финалната женска игра за сезона, в която дамите ще влязат в ролята на кукловоди, чиито заповеди мъжете ще трябва стриктно да изпълняват, за да победят. Кавалерите ще бъдат със завързани очи и ще трябва да преодолеят всевъзможни препятствия, за да обезвредят бомба, която застрашава любимата им, при това за определено време. Един от елементите в задачата обаче ще затрудни всички дами. След края на предизвикателството ще разберем ще има ли победители и коя двойка ще застане начело.

Снимка 616534

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

В епизода в четвъртък пък ще видим последното предизвикателство за мъжете, което ще предизвика истински прилив на адреналин, защото им предстои да се качат на цели 40 метра височина. При екстремни условия кавалерите ще се впуснат в дълбокото в търсене на отговори на три прости въпроса, а в кулминацията на играта ще трябва проявят смелост и да скочат с бънджи. Как ще реагират нежните половинки на изпитанието, кой ще се осмели и ще има ли отказали се, предстои да разберем.

Обрати и опасности дебнат отвсякъде в новия епизод на “Един за друг”

Обрати и опасности дебнат отвсякъде в новия епизод на “Един за друг”

Екшън и адреналин за дамите

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA