С приближаването до финала на романтичното риалити "Един за друг" игрите стават все по-напрегнати. Доказателство за това са и епизодите от миналата седмица, в които видяхме как една от двойките се отказва от изпитанието, а за всички участници елиминациите са особено емоционални, но и белязани от изненада.

Обрати и опасности дебнат отвсякъде в новия епизод на “Един за друг”

Обрати и опасности дебнат отвсякъде в новия епизод на “Един за друг”

Екшън и адреналин за дамите

Изпитанието за двойки изправи дамите в поредица от дуели, а мъжете влязоха в ролята на стратези. Част от предизвикателствата бяха пренасяне на перо, ядене на хотдог, изпитание с лук, сумо и канадска борба, а с цели 11 победи от 14 игри най-добре се справи Габриела. Така тя и половинката ѝ се спасиха от номинации и получиха финансов бонус от 3000 лв. Титлата "Супердвойка на седмицата" обаче отиде при Виктория и Явор, които имаха специалната привилегия да изберат кои от останалите участници да спасят. Двойката взе решението напред в играта да продължат Александрина и Иван.

Последва предизвикателство за спасение, в което се впуснаха три двойки. Това бяха Викси и Георги, Димана и Христо и Криси и Арти. Играта за баланс и сръчност постави на тест комуникацията между партньорите, чиито нерви не издържаха на напрежението. След многократни опити да се справят със задачата, емоциите на Викси и Георги взеха превес и те се отказаха от изпитанието. Най-правилна стратегия пък показаха Димана и Христо, които успяха да се спасят от елиминация.

Викси и Георги

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Викси и Георги

Така изборът коя двойка да си тръгне трябваше да бъде между Викси и Георги и Криси и Арти, които са си едни от най-близките приятели във вилата на любовта. Семейството от Бургас се сдоби само с една прегръдка, но вместо да напусне риалитито, получи неочакван подарък. Водещият Краси Радков изненадващо съобщи, че нито една двойка няма да напусне семейното състезание.

Арти и Криси, Краси Радков, Викси и Георги

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Арти и Криси, Краси Радков, Викси и Георги

Така, в абсолютно същия състав, всички участници ги очаква нова седмица индивидуални игри, които ще са последните в предаването. В първото предизвикателство жените ще направляват своите половинки, които ще бъдат със затворени очи. Каква точно обаче ще бъде задачата, ще разберем в следващия епизод.

Участниците в “Един за друг” - от пионки и стресирани домакини до Лара Крофт

Участниците в “Един за друг” - от пионки и стресирани домакини до Лара Крофт

Какво предстои на жените в предаването тази седмица

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA