35-годишната Румър Уилис е най-голямата дъщеря на Брус Уилис от брака с бившата му съпруга Деми Мур. Самата Румър вече е майка на момиченце на име Луета, което на 18 април ще навърши годинка. Освен на майчинството обаче тя е все така отдадена и на работата си.

Брус Уилис на 69 - как Деми Мур, Ема Хеминг и дъщерите му отбелязаха рождения му ден

Как жените в живота на Брус Уилис отбелязаха рождения му ден

Толкова много любов

Подобно на родителите си, тя е актриса, а най-новият ѝ филм - My Divorce Party, излиза съвсем скоро.

В комедията на Хайди Вайцер Румър Уилис си партнира с Кимиа Бехпурния, Мишел Мередит, Сара Холис, Дезире Стейпълс, Дион Гипсън, Лей Ашли и Кап Питърсън.

Историята в My Divorce Party се върти около Ксан - героинята на Дезире Стейпълс, която събира четирите си приятелки, сред които е и героинята на Румър Уилис - Рен. Срещата им обаче е планирана не кога да е, а тъкмо преди Ксан да финализира развода си.

Съвсем дръзко и неочаквано, тя е изтеглила 100 000 долара от сметката си и се опитва да ги прахоса, за да не ѝ се наложи да ги дели с бившия си съпруг, както е посочено в споразумението им за развод. Момичетата имат само един уикенд на разположение да похарчат парите, но тъй като не са единодушни за какво трябва да бъдат похарчени, разведената приятелка решава да ги раздели поравно между останалите.

Но, както се казва, парите не купуват безоблачно щастие и уикендът се оказва доста щур. На пътя на задачата им се изпречват недоброжелателни съседи, които планират да откраднат парите на Ксан, а пък приятелките ѝ започват да подозират, че тя не казва цялата истина.

"Този филм е моето любовно писмо към силата на женското приятелство. Надявам се хората да го гледат с най-добрите си приятели и да се посмеят", споделя режисьорката Хайди Вайцер в изявление, цитирано от Entertainment Tonight.

За филма Румър Уилис пък казва: "Ще имам нужда от много терапия след това."

Деми Мур в компанията на дъщерите си Румър, Скаут и Талула Уилис на афтърпартито на Оскарите

Колко секси са жените от семейството на Брус Уилис

Майка и дъщери излизат на парти

Е, каквото и да се случва в My Divorce Party явно ще е доста щуро и откачено. Но колко точно, само тези, които го гледат, ще разберат.

Премиерата на My Divorce Party е на 30 април