Церемонията по раздаването на Оскарите може да едно от най-бляскавите светски събития за годината. Но, ако искаш да те забележат, трябва да присъстваш на афтърпартито, организирано традиционно всяка година от списание Vanity Fair.

Vanity Fair парти след Оскари 2024 - ето с какви тоалети блеснаха някои от звездите

Голи, по-голи, най-голи - партито на Vanity Fair след Оскарите

Дамите, след които всеки се обръща

Точно там обединени, красиви и секси се появиха четири от най-важните жени в живота на Брус Уилис - Деми Мур в компанията на трите им дъщери Румър, Скаут и Талула.

И четири изглеждаха забележително, като много хора не пропуснаха да отбележат, че 61-годишната Мур изглежда като сестра на 35-годишната Румър, 32-годишната Скаут и 30-годишната Талула.

Деми Мур беше облечена в шоколадово кафява и предизвикателно изрязана рокля Versace, комбинирана със златни бижута и съблазнителен грим. Румър беше в розово в модел на Monique Lhuillier.

Двете по-малки момичета Уилис бяха облечени в Zac Posen. Скаут беше избрала сребристо творение с падащо като водопад деколте, докато Талула носеше винтидж модел на марката в акварелни цветове.

На 8 март Румър Уилис публикува своя снимка в профила си в Instagram, където позира гола до кръста с дъщеричката си Луета. "Честит международен ден на жената", написа тя. През април Луета ще навърши една годинка.