Вчера, 19 март, рожден ден имаше американският актьор, продуцент и певец Брус Уилис. И както може да се очаква, жените в живота му не останаха безучастни към големия празник и побързаха да поздравят най-важния мъж в живота им в социалните мрежи.

Талула Уилис - дъщерята на Брус Уилис, диагностицирана с аутизъм

Коя от дъщерите на Брус Уилис страда от аутизъм

Какво разкри Талула

Деми Мур каза, че е "толкова благодарна" за бившия си съпруг Брус Уилис, отбелязвайки 69-ия му рожден ден с няколко снимки в Instagram. Това е второто годишнина, която Уилис празнува, след като обяви, че е диагностициран с фронтотемпорална деменция и се оттегля от актьорската кариера. Уилис има пет дъщери, като трите най-големи - Румър, Скаут и Талула, са от Мур, за която се жени през 1987 г.

Въпреки че се разделиха през 2000 г., Мур и Уилис останаха приятели, като не престават да демонстрират прекрасните си отношения. Той се ожени за актрисата Ема Хеминг Уилис през 2009 г. и има дъщери Мейбъл и Евелин.

"Това, което може би не знаете, но може би бихте могли да си представите, е, че да бъдеш сгушен в ръцете му е най-безопасното място в целия този широк свят", пише пък Хеминг Уилис в Instagram. "Той е истински джентълмен. С толкова много любов за даване и споделяне. Това е истинската му същност. Мога да ви кажа, че е толкова чисто и толкова хубаво. Честит рожден ден, любов моя. Ти си дарът, който продължава да дава."

Празненствата за рождения ден идват само дни след като дъщеря му Талула публично говори за диагнозата си аутизъм за първи път. Актрисата публикува видеоклип от премиерата на "Десет ярда" в Ел Ей през 2004 г., където баща й отговаря на въпроси на червения килим, докато тя търка бръснатата му глава и си играе с ушите му. "Кажи ми какъв си аутист, без да ми казваш какъв си аутист", пише Талула под видеото.

Талула честити рождения ден на баща си в стори в Instagram. Междувременно нейната сестра Румър също не пропусна да заяви голямата си любов към своя баща:

"Ти си най-смешният, най-нежен, чаровен, глупав талантлив и вълшебен татко от този свят. Разглеждайки някои снимки тази сутрин, просто съм изпълнена с най-дълбока благодарност, че избрахме да прекараме този живот заедно. Аз съм първото ти бебе и понякога ми се иска да съм достатъчно мъничка, за да се настаня отново на гърдите ти, да се смея и да те гушкам. Обичам те до мозъка на костите си. Ти си най-великият татко, на когото мога да се надявам. Благодаря за твоята щедрост, глупост и сърце."

Междувременно Скаут каза, че цени обичта и огромната свобода, с която той винаги ги е обичал.

Брус Уилис на 69

Брус Уилис в 23 факта

Защото някой днес има рожден ден

"Нежен, мрачен, красив и толкова мъж, чиято дълбочина на любов към семейството му може само да се усети, но не и да се изрази", пише тя. "Всички думи, които използвам, биха били крайно неадекватни. Така че вместо това искам да ви благодаря, че обичате баща ми, благодаря ви, че споделяте историите си за това какво означава той за вас, такъв подарък е да усещам любовта ви."